Dit is het kerstkaartje van Meghan en Harry én van William en Kate

Dit is het kerstkaartje van Meghan en Harry én van William en Kate

Het is ook kerstperiode voor de koninklijke familie in Groot-Brittannië en zij proberen ook elk jaa naar enkele honderden mensen een kerstkaartje te sturen. Wie een kaartje naar Kensington Palace stuurt, krijgt ook een kaartje van hen terug. En dit jaar zijn  het twee pareltjes geworden, kijk maar mee. 

Deze foto, zo liet Kensington Palace weten, werd genomen aan Frogmore House, waar prins Harry en Meghan binnenkort ook naar verhuizen. Het stulpje was ook de achtergrond voor de foto’s van hun verloving én een verlovingsfeestje. Een foto van op dat feestje, zal nu dienen als de voorkant van het kerstkaartje van Harry en Meghan.

Baby voor Harry en Meghan

Het is ook meteen het laatste kaartje waar de twee samen zullen opstaan: dit jaar zijn ze getrouwd en tot de verbazing van exact niemand verwacht het paar ook een kindje in de lente van 2019.

Dat wil zeggen dat ze er volgend jaar met drie zullen opstaan, al zal de kleine royal op dat moment wellicht nog iets té klein zijn om mee te kunnen beslissen over de foto. Over hoe het baby’tje zal heten, lopen ook nog weddenschappen. Onze tip: zoek het gerust wat verder, want Meghan en Harry zijn eigenlijk niet de namen van dit royale paar.

Mooi is hij wel, en ook helemaal in de stijl van de verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: zwart-wit, vrij close en je ziet dat de twee, zelfs als ze met hun gezicht weg van ons kijken, elkaar héél graag zien.

Kerstkaartje William en Kate

Voor de hertog en hertogin van Cambridge, prins William en Kate, ziet de jaarlijke familiefoto er weer helemaal anders uit. Ook bij hen staat er een extra kindje op de foto: zoontje Louis is zo’n acht maanden oud.

Het contrast met de classy foto van Harry en Meghan is vrij groot, maar we weten allemaal hoe moeilijk het is om in groep ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde richting uitkijkt. Dat is de royals alvast gelukt. Ze zien er ook behoorlijk casual uit: William en Kate allebei in jeansbroek, en zelfs toekomstige troonopvolger George mag eens een lange broek aantrekken. (Nochtans draagt hij vaak een korte broek.)

Waar wonen William en Kate?

De foto is genomen in Anmer Hall, de plek waar William en Kate wonen als ze niet in Kensington Palace verblijven. Anmer Hall ligt een stuk noordelijker en geeft de royals een stuk meer privacy. Zo hebben de kleinkinderen van Queen Elizabeth II ook meteen wat meer speelruimte. De spontane foto werd wel genomen door een huisfotograaf van Kensington Palace, precies hoe veel moeite iedereen moest doen voor het candid plaatje, weten we dus niet.

Gesponsorde artikelen