Left Right
scrollTop top

Dit is wanneer je Joshua van ‘Temptation Island’ in z’n blootje gaat kunnen zien


Dit is wanneer je Joshua van ‘Temptation Island’ in z’n blootje gaat kunnen zien

Joshua van ‘Temptation Island’ gaat binnenkort met de billen (en de Floshua) bloot op de Nederlandse televisie. De knappe verleider neemt namelijk deel aan ‘Adam Zkt. Eva VIPS’, een naakt datingprogramma. De opnames liggen al een tijdje achter Joshua’s (blote) rug, maar heel binnenkort krijgen wij dus de beelden te zien. 

Joshua ontpopte zich op Temptation Island al snel tot de meest begeerlijke vrijgezel. Maar de enigen die de knapperd op het eiland naakt te zien kregen, waren Chloë en Megan. En die laatste was opvallend enthousiast over “de Floshua van Joshua“. De verleider zou namelijk opmerkelijk groot geschapen zijn en daar kunnen ook wij binnenkort van meegenieten.

Adam Zkt. Eva VIPS

Na Temptation Island had Joshua even een relatie met verleidster Chloë, maar na enkele maanden ruilde de verleidster Joshua in voor Kevin. Dus is Joshua opnieuw vrijgezel, al wilde hij daar snel verandering in brengen. Daarom schreef hij zich in voor een nieuw datingprogramma Adam Zkt. Eva VIPS.

Dit is toch wel een opmerkelijk datingprogramma te noemen, want de kandidaten gaan, Adam en Eva-gewijs, naakt op zoek naar de liefde. Geïnteresseerden konden zich inschrijven voor dit naakte avontuur en binnenkort zien we welke dame(s) het geluk hebben gehad om de Floshua in levenden lijve te bezichtigen. Maar er is ook goed nieuws voor ons, de normale stervelingen die niet naakt op een onbewoond eiland hebben geleefd met Joshua, want wij krijgen binnenkort ook alles te zien. Ja, je leest het goed: ALLES.

5 september

De aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS zal uitgezonden worden op woensdag 5 september op de Nederlandse zender RTL 5.

Deze zender is jammer genoeg niet beschikbaar in België, maar wij vermoeden dat de beelden snel zullen opduiken op het internet. Haal die latjes (of lintmeters) dus maar boven want volgende week woensdag weten we of Megan gelijk had over de Floshua.

Facebook RTL 5
VIJF

Joshua deelde deze foto al vanop de Filipijnen, maar binnenkort krijgen we dit dus te zien zónder kokosnoot:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396