Dit vindt Temptation Niels écht van de topless Rosanna in Playboy

Dit vindt Temptation Niels écht van de topless Rosanna in Playboy

Rosanna uit Temptation Island staat topless op de cover van blootblad Playboy. Ze is dolgelukkig dat haar stiekeme droom eindelijk vervuld is, zelfs haar moeder sprong een gat in de lucht. Maar boyfriend Niels, die dacht er eerst héél anders over …

Rosanna uit Temptation Island pronkt deze maand met haar blote borsten op de cover van de Playboy. Voor haar een stiekeme droom die eindelijk uitkwam. Zelfs Rosannas moeder was dolblij, “en vond de foto’s supermooi”.

Maar haar boyfriend, beroepsfreaker paranoïde Niels, was in eerste instantie veel minder enthousiast. “Ik vond het een vreselijk idee”, zegt hij in Dag Allemaal. “Ik had het daar aanvankelijk heel moeilijk mee. Rosanna is tenslotte mijn vriendin, hé. Maar goed, ik weet hoe graag ze dit wilde, dus ik heb haar geen stokken in de wielen gestoken.” Toch stelde Niels zijn eisen: “Ik stond er wel op dat de camera niet tot onder Rosanna’s middel zakte, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Rosannas droom komt uit, of toch niet?

Rosanna voegt daaraan toe dat ze even getwijfeld heeft voor ze de sprong in het erotiekwereldje maakte: “Tenslotte krijgt iedereen je in je nakie te zien. Maar in de Playboy staan, dat is altijd mijn droom geweest. En een mens leeft maar één keer, nietwaar? Ik was bloednerveus, maar het is goed verlopen.”

Ook verklapt Rosanna dat ze een nog grotere droom heeft die waarschijnlijk nooit vervuld zal worden. “Mochten ze me vragen om een van de Victoria’s Secret Angels te worden, kan mijn jaar niet stuk”, aldus Rosanna in Dag Allemaal. “Nu, ik besef wel dat door mijn tatoeages die kans héél klein is.”

VIJF

Opnieuw waarschuwing: “We raden iedereen Temptation af”

Zowel Rosanna als Niels hebben fel het beest uitgehangen op Temptation Island. Zo speelde Niels vieze spelletjes met verleidster Parastoo, en gaf Rosanna zich helemaal over aan spierbundel Alex. Na Temptation vergaven ze elkaar hun onkuisheden, maar het was gewoon niet hetzelfde. Het koppel heeft gedurende enkele maanden een knipperlichtrelatie gehad, voor ze uiteindelijk weer samen door de deur konden. Twee weken geleden waarschuwden ze Temptation-fans ook via YouTube: “Doe nooit mee aan het programma”.

Het filmpje werd intussen verwijderd, maar nu klinkt eenzelfde geluid in Dag Allemaal. “We werden tegen elkaar opgezet”, verklaart Rosanna. “Daarom raden we iedereen af om aan Temptation deel te nemen. En wat die misstappen betreft, we zijn nog altijd gek op elkaar. Dus ja, zand erover.”

Gesponsorde artikelen