Dit zijn de eerste beelden van Joshua uit ‘Temptation Island’ tijdens ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

Dit zijn de eerste beelden van Joshua uit ‘Temptation Island’ tijdens ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

De populairste verleider van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’ keert binnenkort terug op televisie … en doet dat naakt. Joshua doet namelijk mee aan het Nederlandse programma ‘Adam Zkt. Eva VIPS’. En daarvan heeft hij nu zelf enkele foto’s online gezet, al blijft de ‘Floshua’ voorlopig zedig verborgen.

Het vorige seizoen van Tempation Island was een van de meest beruchte ooit en dat dankt het programma onder andere aan Joshua. De verleider viel direct op met zijn looks en kreeg dan ook al na enkele dagen Megan, de vriendin van Kevin, in zijn bed.

De droomman van heel Vlaanderen en Nederland leek geboren, al viel hij later met enkele opmerkelijke uitspraken (en een nieuwe look) wel een beetje van zijn voetstuk.

Joshua datet binnenkort naakt op tv

Toch blijft Joshua bij veel vrouwen (en mannen) tot de verbeelding spreken. Toen bekend gemaakt werd dat hij meedoet aan het Nederlandse datingprogramma Adam Zkt. Eva VIPS reageerden veel fans dan ook enthousiast. In dat programma zal hij namelijk naakt op een eiland gedropt met enkele geïnteresseerde, en eveneens naakte, vrouwen.

Om je nog in te schrijven is het jammer genoeg te laat want de opnames zijn al achter de rug, maar binnenkort kan je dus wel de beruchte Floshua op tv zien. “Ik schaam me er niet voor”, zei Joshua daarover enige tijd terug.

Eerste foto’s op Instagram

Omdat de opnames in de Filipijnen al voorbij zijn, zijn er dus ook al beelden van de naakte verleider en daarvan deelde hij nu zelf enkele foto’s op zijn Instagram. Helemaal naakt krijgen we Joshua uiteraard nog niet te zien, maar we wilden ze u toch niet onthouden.

Instagram @joshuafeytons

De zwoele blik is Joshua nog niet verleerd

Instagram @joshuafeytons

Binnenkort zonder kokosnoot op tv?

Instagram @joshuafeytons

Adam Zkt. Eva VIPS is in het najaar te zien op de Nederlandse tv

VIJF

Gesponsorde artikelen