Dobby uit ‘Harry Potter’ bestaat echt? Vrouw spot huiself op haar oprit

Dobby Harry Potter
Harry Potter, Twitter

Harry Potter-fans, spits jullie oren, want Dobby zou zomaar eens echt kunnen bestaan. Een Amerikaanse vrouw deelde een video op Facebook waarop een wezentje, dat wel heel sterk lijkt op Dobby de huiself over haar oprit loopt. De video werd al duizenden keren bekeken en iedereen is zeker: Dobby bestaat echt.

Dobby is a free elf! Of zo lijkt het althans, want een Amerikaanse vrouw deelde beelden van de bewakingscamera van haar oprit, waarop een wezentje te zien is dat wel heel veel wegheeft van onze favoriete huiself.

Dobby

Dobby is uiteraard ieders favoriete huiself ooit. Dus viel het ons natuurlijk zwaar toen hij op het einde van de Harry Potter-reeks kwam te gaan, maar er is goed nieuws. Want Dobby is alive and kicking. Of zo lijkt het toch.

Een Amerikaanse vrouw zag op de beelden van de bewakingscamera op haar oprit een wezentje dat wel heel fel leek op Dobby de huiself. Zo fel dat het wel de echte Dobby leek. Waardoor wij alvast denken dat er meer aan de hand is.

Harry Potter: Wizards Unite

Het mobiele spel Harry Potter: Wizards Unite zit er namelijk aan te komen. In dat spel zal je Pokémon Go-gewijs, verschillende personages en wezens uit de Harry Potter-boeken en -films tegen kunnen komen op straat. Een beetje zoals de Amerikaanse vrouw die Dobby tegenkwam dus.

Daarom denken wij dat de kans groot is dat het hier gaat om een promocampagne voor het nieuwe spel en dat we dat dus heel binnenkort mogen verwachten. Je kan je al preregistreren voor het spel, maar een exacte lanceerdatum is er nog niet.

Gesponsorde artikelen