Dochter Beyoncé verraste op Grammy’s met divagedrag, maar ze heeft ook alles, inclusief 7 man personeel

Dochter Beyoncé verraste op Grammy’s met divagedrag, maar ze heeft ook alles, inclusief 7 man personeel

Blue Ivy, de oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z, is geen doodgewoon kind. De zesjarige liet haar divakantje zien op de Grammy’s dit weekend. En da’s niet verwonderlijk, want de oudste van Beyoncé wordt als een diva opgevoed, met eigen personeel en een peperdure school. 

Wanneer je Beyoncés eerstgeborene bent, dan is je leven natuurlijk niet zoals dat van het gemiddelde kind. Dat werd duidelijk op de Grammy’s dit weekend, waar de oudste dochter van Beyoncés en Jay-Zhaar divakantje liet zien.

Kleine diva

Blue Ivy was samen met haar ouders, Beyoncé en Jay-Z, te gast op de Grammy’s en de aanwezigheid van de zesjarige ging allesbehalve onopgemerkt voorbij.

Tijdens de speech van Camilla Cabello, de zangeres die we vooral kennen van haar hit Havana, kwam de innerlijke diva in de kleine Blue naar boven. Toen haar ouders enthousiast aan het applaudisseren waren, vond ze namelijk dat het genoeg was. En dat maakte ze wel heel duidelijk met een passend handgebaar.

De beelden werden vooral op sociale media op hilariteit ontvangen. “Blue Ivy is al een even grote diva als haar mama”, klonk het meermaals. En da’s niet zomaar.

Twee persoonlijke nanny’s en een eigen chef

De dochter van Beyoncé zijn, heeft natuurlijk z’n voordelen. Zo kan je niet alleen meegenieten van de looks en het fortuin van je mama, maar krijg je ook je eigen personeel. Ten huize Carter-Knowles loopt tegenwoordig een legertje van zes nanny’s rond. Twee voor Blue Ivy en vier voor de piepjonge tweeling Sir en Rumi. Maar da’s niet alles.

Zo heeft Beyoncé’s oudste dochter ook haar eigen chef-kok. Blue Ivy zou namelijk een moeilijke eter zijn. Waardoor ze niet zomaar kan mee-eten met haar ouders. De chef zou zo bijvoorbeeld speciale volkorenpasta in de vorm van balletdanseresjes maken. Smullen!

Eigen stylist

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Blue Ivy net als haar ouders eigen stylist. Haar stylist is Manuel A. Mendez, die werkt voor Parkwood, het managementbureau van Beyoncé. Mama en papa hebben natuurlijk ook hun eigen stylist. Bij Beyoncé is dat Ty Hunter, Jay-Z wordt gekleed door June Ambrose.

Wanneer het drietal samen in het openbaar verschijnt, overleggen de drie stylisten om ervoor te zorgen dat ze een mooi geheel vormen. Want stel je voor dat hun outfits zouden vloeken in het openbaar.

School van 22.500 euro per jaar

Bovendien heeft Blue Ivy ook haar eigen veiligheidsagenten, die haar naar haar peperdure school begeleiden. De oudste dochter van Beyoncé volgt lessen in West-Hollywood, in een poepchique school waarvoor Beyoncé en Jay-Z jaarlijks 22.500 euro neertellen. Maar wanneer je samen meer dan een miljard hebt, is dat natuurlijk niet meer dan een peulenschil.

Ondanks het prijskaartje is de school toch gigantisch populair. Zo zijn er jaarlijks zo’n 1.000 inschrijvingen voor de 60 felbegeerde plekjes die er beschikbaar zijn. “Blue Ivy wordt er dagelijks afgezet door twee auto’s en drie bodyguards”, laat een bron weten aan In Touch.

Je zou voor minder een kleine diva worden …

EPA

Gesponsorde artikelen