Documentaire ‘Countdown: Paul vs. Tyson’ krijgt eerste trailer

Netflix begint volgende maand af te tellen naar de veelbesproken bokskamp tussen Jake Paul en Mike Tyson. Dat doet de streamingdienst met de documentaire Countdown: Paul vs. Tyson. Daarin zie je hoe beide boksers zich voorbereiden op hun ontmoeting in de ring. In de trailer zie Mike Tyson en Jake Paul zwaar trainen, maar ook elkaar voortdurend uitdagen.

Mike Tyson (58) en Jake Paul (27) nemen het op 16 november tegen elkaar op in het gigantische AT&T Stadium in Arlington, Texas. Hoewel Mike Tyson al sinds 2005 geen officiële kamp meer heeft gebokst en Jake Paul eigenlijk nog steeds maar een beginnende bokser is, zijn er veel ogen gericht op deze bokskamp. De wedstrijd zal dan ook live te zien zijn op Netflix. Het wordt een van de eerste live sportevenementen ooit op de streamingdienst.

Documentaire

Om af te tellen naar de kamp tussen Jake Paul en Mike Tyson maakte Netflix een driedelige documentairereeks. Countdown: Paul vs. Tyson geeft kijkers een kijkje achter de schermen in de trainingskampen van beide boksers. Daarin zie je de harde inspanningen van beiden, maar ook hun confrontaties op persconferenties.

Daarnaast zal de documentaire het uiteraard ook hebben over de gezondheidsproblemen van Mike Tyson in aanloop naar de kamp. Aanvankelijk hadden Paul en Tyson het namelijk al tegen elkaar moeten opgenomen op 20 juli. Mike Tyson moest toen echter afzeggen om gezondheidsredenen.

De eerste twee afleveringen van Countdown: Paul vs. Tyson verschijnen op donderdag 7 november op Netflix. De derde en laatste aflevering volgt op dinsdag 12 november. In de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november kan je vanaf 2 uur kijken op Netflix naar de bokskamp zelf.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...