Bokswedstrijd Mike Tyson vs. Jake Paul: VIP-pakket te koop voor 2 miljoen dollar

De bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson op 20 juli nadert met rasse schreden. Hoewel de ticketverkoop al gestart is, is er voor de echte diehards nog een unieke optie: een VIP-pakket ter waarde van maar liefst 2 miljoen dollar (1,84 miljoen euro).

De bokswedstrijd tussen Tyson en Paul, die door velen wordt gezien als een clash tussen generaties, trekt ongetwijfeld enorm veel aandacht. Het is zeker niet de belangrijkste wedstrijd van het jaar – die stond afgelopen weekend op de planning tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk – maar wel de meest gemediatiseerde.

Naast de miljoenen die de boksers zelf opstrijken, zal de organisator ook een flinke duit in het zakje doen. De VIP-tickets, die toegang geven tot een exclusief arrangement voor tien personen, lijken daarvan het beste bewijs. Het duurste VIP-pakket heeft namelijk een prijskaartje van maar liefst 2 miljoen dollar (1,84 miljoen euro).

VIP-pakket

Voor 2 miljoen dollar mag je het volgende verwachten:

  • Twee stoelen aan de rand van de boksring, waar je de beste plaatsen hebt om getuige te zijn van alle actie.
  • Vier zitplaatsen op de eerste rij en nog eens vier zitplaatsen op de tweede rij, om samen met vrienden of familie te genieten van het spektakel.
  • Eten en drinken tijdens het evenement, zodat je geen honger of dorst hoeft te lijden.
  • Een unieke foto voor het gevecht in de kleedkamer met zowel Mike Tyson als Jake Paul, een onvergetelijke herinnering aan deze bijzondere avond.
  • Een luxueus verblijf voor twee nachten in een penthouse in het hotel waar ook Tyson en Paul verblijven, om helemaal in de luxe te baden.
  • Gesigneerde handschoenen van beide boksers, collector’s items die later een klein fortuin waard kunnen zijn.

De bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul vindt plaats op 20 juli in het AT&T Stadium in Arlington, Texas in de Verenigde Staten. De wedstrijd zal voor abonnees gratis te streamen zijn op Netflix.

Meer
Lees meer...