Documentaire ‘Investigation Alien’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe documentaire Investigation Alien. Zoals de titel al doet vermoeden zal de reeks gaan over aliens. De documentaire zou nieuw bewijs bevatten dat aliens bestaan.

Volgende maand zal Netflix uitpakken met een nieuwe documentaire. Deze keer zoekt de streamingdienst het paranormale op met Investigation Alien. De documentaire zou bewijs bevatten dat aliens bestaan.

Investigation Alien

In Investigation Alien volgen we onderzoeksjournalist George Knapp. Hij onderzoekt al 30 jaar UFO’s en aliens en zal zijn bevindingen delen in de documentaire. Daarbij zal hij ook bewijsmateriaal aanleveren dat nog nooit eerder werd getoond.

In de officiële trailer vertelt Knapp dat er “oneindig veel” bewijsmateriaal is dat er “niet-menselijke intelligentie contact probeert te maken met mensen. Hij vindt dan ook dat we weg moeten stappen van de vraag: “Zijn UFO’s echt?”, maar de vraag moeten stellen waarom buitenaards leven contact zoekt met ons.

Verder in de trailer zien we verschillende “bewijzen” van het bestaan van UFO’s. Zo gaat het om mensen die menen een UFO te hebben gezien, graancirkels en mensen die ontvoerd zouden zijn door aliens. Maar de beelden zouden door de autoriteiten vernietigd worden om het bestaan van aliens te kunnen blijven ontkennen.

De documentaire zal vanaf vrijdag 8 november te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Investigation Alien verschijnt op vrijdag 8 november op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...