Documentaire ‘JUNG KOOK: I AM STILL’ krijgt eerste teaser

Volgende maand verschijnt de documentaire JUNG KOOK: I AM STILL in de zalen. Daarin volgen we Jung Kook, het jongste lid van BTS, tijdens de voorbereidingen op zijn solodebuut. We zullen Jung Kook te zien krijgen in de opnamestudio, de danszaal en op het podium. In een eerste teaser krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Volgende maand verschijnt een nieuwe documentaire van BTS. Deze keer wordt het een documentaire van Jung Kook. Hij zal ons meenemen tijdens de voorbereidingen op en de promotie van zijn album ‘GOLDEN’, waarmee hij vorig jaar zijn solodebuut maakte.

Documentaire

Fans van BTS kunnen sinds kort kijken naar de reeks Are You Sure?! op Disney+ en de nieuwe afleveringen van Run BTS! (tijdelijk Run Jin!) op YouTube. Maar volgende maand verschijnt er nog een nieuwe film in de zalen. Het gaat om JUNG KOOK: I AM STILL over het jongste lid van BTS.

Verschillende leden van BTS kregen ondertussen al hun eigen docureeks, waarin het ging over de voorbereidingen op hun solowerk. De volgende die zo’n documentaire krijgt, is Jung Kook. Bij hem zal het niet gaan om een docureeks op een streamingdienst, maar wel om een film die ook in de filmzalen te zien zal zijn. In JUNG KOOK: I AM STILL zullen we Jung Kook gedurende acht maanden volgen. In deze periode bereidde hij zich voor op zijn solodebuut met het album ‘GOLDEN’. De documentaire zal beelden bevatten van de voorbereidingen voor het album, maar ook optredens en interviews met de zanger.

In een eerste teaser krijgen we nu al te zien wat we mogen verwachten. De teaser begint met beelden van de showcase van Jung Kook in Seoul, maar daarna krijgen we ook beelden te zien van de zanger in de studio, in de danszaal en op de set van de verschillende videoclips van zijn nummers. Ondertussen horen we Jung Kook ook zeggen dat hij het belangrijk vindt dat anderen zijn werk appreciëren en dat ARMY, de fans van BTS, een grote motivatie zijn voor hem. “Ik volg gewoon mijn eigen kompas”, vertelt hij ook op het einde. De documentaire zal vanaf woensdag 18 september te bekijken zijn in de filmzalen. Het is nog niet geweten of de film daarna ook te zien zal zijn via een streamingdienst of het platform Weverse.

Bekijk hier de eerste teaser:

JUNG KOOK: I AM STILL is vanaf woensdag 18 september te bekijken in filmzalen wereldwijd.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...