Documentaire ‘Right People, Wrong Place’ van RM (BTS) krijgt eerste trailer

Binnenkort verschijnt de documentaire JUNG KOOK: I AM STILL in de zalen en kort daarna mogen we ook een documentaire van RM verwachten. In  RM: Right People, Wrong Place neemt de rapper en leider van BTS ons mee tijdens de voorbereidingen van zijn album ‘Right Place, Wrong Person’. De documentaire zal in première gaan op het Filmfestival van Busan en heeft nu een eerste trailer gekregen.

RM van BTS krijgt in navolging van verschillende van zijn groepsgenoten ook een eigen documentaire. De film RM: Right People, Wrong Place zal het proces tonen dat vooraf ging aan het album ‘Right Place, Wrong Person’. In de eerste trailer krijgen we alvast te zien dat het een kunstzinnige documentaire zal worden.

RM: Right People, Wrong Place

Volgende maand krijgt het volgende lid van BTS zijn eigen documentaire. RM zal ons daarbij meenemen in de maanden die voorafgingen aan de release van zijn tweede officiële soloalbum ‘Right Place, Wrong Person’. “De documentaire toont de making-of van het tweede soloalbum van RM, net als zijn zoektocht naar zijn ware zelf. De artiest RM en de mens Kim Nam-joon. ‘Juist’ en ‘Fout’. Een onuitgenodigde gast tussen de norm (Right Place, Wrong Person) en het normale tussen het abnormale (Right Person, Wrong Place)”, staat te lezen in de korte inhoud. “RM’s ware zelf komt tot uiting wanneer grenzen beginnen te vervagen. Deze reis wordt vastgelegd in RM: Right People, Wrong Place.” De regie voor de documentaire was in handen van Lee Seok-jun.

In de eerste trailer krijgen we al te zien dat de film beelden zal bevatten van RM in de studio en tijdens de opnames van videoclips. Maar daarnaast krijgen we ook al fragmenten uit een interview met RM te zien, maar ook met mensen uit zijn entourage.

De film zal in wereldpremière gaan tijdens het 29ste Busan International Film Festival. RM: Right People, Wrong Place is ook geselecteerd voor de Open Cinema-categorie van het filmfestival. Later zal de film ook in de zalen verschijnen, maar die releasedatum wordt nog gecommuniceerd.

Bekijk hier de eerste trailer voor de film:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...