Domino’s Pizza brengt de Bicky pizza terug

Domino’s Pizza haalt een oude limited edition pizza opnieuw van onder het stof. Het gaat om de Bicky pizza die vanaf vandaag in alle restaurants van de bekende pizzaketen opnieuw te verkrijgen is.

De Bicky pizza was in april 2020 een eerste keer te verkrijgen bij Domino’s Pizza. Het was meteen een groot succes, maar omdat het ging om een limited edition verdween de pizza later opnieuw van de menukaart. “Sinds die lancering bleef men vragen om de Bicky pizza terug aan het Domino’s menu toe te voegen. Vanaf vandaag kan de Bicky pizza opnieuw besteld worden, en wij zijn alvast even enthousiast als onze fans”, zegt Anneke de Groot, CEO bij Domino’s Pizza België.

Twee varianten

De Bicky pizza is verkrijgbaar vanaf 10 euro in alle Belgische Domino’s Pizza vestigingen. Er zijn twee varianten: de Bicky Original met gehakt en de Bicky Chicken met kip. De pizza’s bevatten alle gekende Bicky-ingrediënten zoals de ajuintjes, augurken en de drie legendarische sauzen (tomato, hot sauce en dressing). Op beide pizza’s ligt daarnaast ook mozzarella.

“Bij Bicky houden we van experimenteren, in de frituur maar ook daarbuiten. De Bicky pizza is daar het perfecte voorbeeld van. Onze Bicky-vibe matcht perfect met Domino’s Pizza en die combo is duidelijk een succes bij de fans. We zijn dan ook superenthousiast dat iedereen opnieuw z’n tanden in deze instant klassieker kan zetten”, vertelt Tom Stevens, marketingmanager bij Bicky.

Andere Belgische pizza’s?

Het is momenteel nog onduidelijk of er na de revival van de Bicky pizza nog andere limited edition pizza’s opnieuw verkrijgbaar zullen zijn. De voorbije jaren bracht Domino’s Pizza zo ook onder andere een Vol-au-vent pizza en een Frikan’Belge op de markt.

Meer
Lees meer...