Bicky komt met Bicky Balls in balformaat

Twijfel je nu al tussen een Bicky Original, een Bicky Chicken en een Bicky Wrap? Dan wordt die keuze vanaf nu nog moeilijker. De snackgigant heeft met Bicky Balls namelijk een nieuwe snack aangekondigd. Die is vanaf nu in alle frituren verkrijgbaar.

Het is Week van de Friet en dat wordt uitbundig gevierd. Ook Bicky doet zijn duit in het zakje want het merk komt met een nieuwe snack: de Bicky Balls. Die zijn volledig vegetarisch en bevatten ook de drie bekende sauzen.

Bicky Balls

Wie Bicky zegt, denkt meestal aan burgers in allerlei vormen en formaten. Toch is Bicky de laatste tijd ook hard aan het werken aan nieuwe dingen. Zo kwam laatst ook al de Bicky Wrap op de markt. Nu komt de snackgigant met nog een andere snack: de Bicky Balls. Wie een portie Bicky Balls bestelt, krijgt 6 balletjes die elk gevuld zijn met veggie kip en één van de drie iconische Bicky-sauzen: hot, tomato of dressing.

“Bij Bicky blijven we nooit in onze comfortzone zitten. We zoeken keer op keer de grenzen van ons merk op,” zegt GoodLife Foods, het bedrijf achter Bicky. “Dat is exact wat we doen met deze balls. Zo tonen we dat een snack van Bicky altijd goed is, in welke vorm dan ook.”

De Bicky Balls zijn vanaf nu verkrijgbaar in je favoriete frituur.

Meer
Lees meer...