Left Right
scrollTop top

Bicky Burger lanceert een nieuwe variant van zijn beroemde burger


Bicky Burger lanceert een nieuwe variant van zijn beroemde burger

Goed nieuws voor alle fans van een lekkere Bicky Burger want er is een nieuwe variant te verkrijgen. De Bicky Fish is er speciaal voor mensen die soms graag eens iets anders dan vlees eten. Hij wordt gemaakt volgens het recept waarmee al sinds 1981 Bicky Burgers worden belegd, maar met een krokante, gepaneerde visburger.

Bicky Original, Bicky Crispy, Bicky Chicken, Bicky Royal, Bicky Beef, … het gamma van Bicky Burger is al redelijk uitgebreid, maar altijd blijft dezelfde typische smaak behouden. Iedere burger bestaat uit een krokant sesambroodje, de drie unieke Bicky-sauzen (Bicky Hot Sauce, Bicky Dressing Sauce en Bicky Tomato Sauce), schijfjes komkommersalade en gedroogde uitjes.

En nu is er dus ook een variant met vis, de Bicky Fish. Daarvoor kiest Bicky voor een gepaneerde burger van Alaskakoolvis, dezelfde visburgers die McDonald’s gebruikt in zijn Filet-O-Fish. De nieuwe burger heeft bovendien minder calorieën dan het origineel.

“Voor wie graag afwisselt”

“Met de lancering van Bicky Fish willen we een belangrijke ontbrekende schakel in ons aanbod aanvullen. Consumenten zijn flexitariërs en wensen vandaag meer diversiteit en keuzemogelijkheden, wat wil zeggen dat ze graag afwisselen tussen vlees, vis en veggie”, legt Jan Liebaut, Marketing Manager Benelux van Bicky, uit in een persbericht.

De Bicky Fish wordt officieel voorgesteld op 19 november in Gent op de Horeca Expo. Volgens onderzoek zou 85 procent van Belgen de Bicky Fish relevant vinden. En jij?

Bicky Burger

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658