Doornroosje in Efteling krijgt borstvergroting na renovatie

Opvallende beelden op sociale media deze week. Het beeld van Doornroosje in het sprookjesbos van attractiepark Efteling zou een opvallende make-over hebben gekregen tijdens de renovatie van het kasteel. Daarbij lijkt niet alleen haar haar gegroeid, maar lijkt ze ook een borstvergroting te hebben ondergaan.

Een van de meest iconische pretparken van de Benelux is en blijft zonder twijfel de Efteling in het Nederlandse Kaatsheuvel. Naast heel wat attracties ligt de focus daar natuurlijk ook op de belevenis en de sprookjes. Een van de beste voorbeelden daarbij is het legendarische sprookjesbos waarin allerlei sprookjes tot leven lijken te komen.

Zo is ook het kasteel van Doornroosje er te vinden, al was die de laatste maanden gesloten voor een renovatie. Na die renovatie konden fans dus opnieuw het sprookjesfiguur door het raam gaan bezichtigen, maar daarbij viel hen meteen iets op. De borsten van Doornroosje zouden namelijk enorm zijn gegroeid.

Doornroosje

Het verhaal van Doornroosje is bij iedereen bekend. Ze prikt zich aan een spinnewiel waarna ze in een diepe slaap terechtkomt, waarna er een doornhaag rond het kasteel begint te groeien. Dat kasteel, met de doornhaag, is dus ook de bezoeken in de Efteling.

Een tijdje geleden liet het park weten dat het enkele sprookjes in het sprookjesbos zou renoveren aangezien sommige in slechte staat waren. Daar hoorde ook dat van Doornroosje bij, waarna het gebied een tijdje niet te bezoeken was.

Borstvergroting

Tijdens die renovatie lijkt Doornroosje dus alvast even te zijn opgestaan om extensions in haar haar te laten zetten en een borstvergroting te doen. Sinds de heropening van het kasteel regent het namelijk foto’s van het sprookjesfiguur op X.

Terwijl sommigen het vooral hebben over hoe alles er nu beter uitziet, ligt bij velen toch de focus op de borsten die ineens groter zijn. Ondertussen heeft het park ook bevestigd dat de borsten wel degelijk zijn aangepakt, maar dat het niet had verwacht dat het zo zou opvallen.

Meer
Lees meer...