Drake legt zijn concert stil omdat een mannelijke fan de meisjes rond hem betastte 

Drake legt zijn concert stil omdat een mannelijke fan de meisjes rond hem betastte 

Tijdens een concert in Australië, stopte Drake even zijn optreden omdat een man in het publiek vrouwen betastte. Drake kon hier duidelijk niet mee lachen en riep naar de handtastelijke man dat hij onmiddellijk moest ophouden. Bekijk hieronder hoe Drake te hulp schiet.

De laatste tijd horen wij heel wat beschuldigingen rond seksuele intimidatie. Vooral in Hollywood regent het van schandalen. Uiteraard zijn er ook heel wat sterren die goede bedoelingen hebben en het zelfs opnemen voor slachtoffers, zoals Drake. De Canadese zanger kwam tijdens zijn concert in actie en sprak een handtastelijke man aan.

I will f*ck you up

Drake zag tijdens het nummer Know Yourself dat een mannelijke fan enkele meisjes betastte. De rapper gaf meteen het bevel om de muziek te stoppen en sprak de man aan met een verwijtende vinger: “Als je niet stopt met vrouwen aan te raken, kom ik meteen naar je toe en krijg je ervan langs”, klonk het als we zijn uitspraak netjes vertalen.

Letterlijk zei de rapper in het Engels: “If you don’t stop touching girls, I will come out there and f*ck you up”, en “If you don’t stop putting your hands on girls, I’m gonna come out there and f*ck your ass up”. Of zijn woordkeuze ideaal was, laten we in het midden.

Social media

De fans juichen Drake toe na zijn reactie op het gedrag van de man. Louise Sukari, een fan die aanwezig was op het concert, filmde het voorval en postte het op Instagram. “Zo dicht stond ik bij Drake toen hij dreigde om in het publiek te springen”, klinkt het op haar account. “Hij wou vechten met een man die een vrouw betastte.” Ze noemt Drake ook een ware held.

Nadien werd het concert ook even stilgelegd zodat de beveiligingsagenten de dader konden vatten. Volgens de woordvoerder van de club Sydney Marquee, The Star hebben ze de handtastelijke man uit de zaal verwijderd. Zo’n antisociaal gedrag wordt volgens de woordvoerder niet getolereerd. Drake heeft duidelijk dezelfde mening.

Bekijk hieronder hoe Drake te hulp schiet:

Als je geconfronteerd werd met seksueel geweld van welke aard ook, dan zit je met heel wat vragen. De website van 1712 helpt slachtoffers, familie en vrienden bij hun zoektocht naar antwoorden.

Gesponsorde artikelen