Driehoeksrelatie? ‘Temptation’ Milou, Heikki en Jietse zijn samen uit geweest in Leuven

Driehoeksrelatie? ‘Temptation’ Milou, Heikki en Jietse zijn samen uit geweest in Leuven

Vannacht hebben zich wel een érg vreemde taferelen afgespeeld in de danscafés van Leuven. Milou en Heikki (die als koppel naar ‘Temptation Island’ trokken’) zijn samen gespot met verleider Jietse (die Milou probeerde te versieren in Thailand). Bewijst dit dat het koppel toch nog samen is, of is er meer aan de hand?

Dé hamvraag tijdens dit seizoen van Temptation Island is of Milou vreemdgegaan is. Elke aflevering komt ze een stapje dichter te staan bij verleider Jietse. Bij Goedele On Top zag Heikki er trouwens helemaal niet vrolijk uit.

“Ik heb geleerd dat liefde echt iets heel heftigs kan zijn en wat dat kan doen met een mens”, zei hij aan het kandidaat Kamerlid. “Ik heb drie dagen na elkaar niet kunnen slapen en ik heb vier dagen niets kunnen eten. Ik moest echt mezelf pushen om iets te eten. Op den duur hadden ze zelfs hamburgers geregeld, omdat iedereen dat lust. Ik heb een halve opgegeten en moest naar de wc om over te geven.” Hartverscheurend is een understatement!

Unfollowed

We hebben ook ontdekt dat Heikki Milou ondertussen unfollowed heeft op Instagram. Of ze dat voor het programma al gedaan hebben, lijkt weinig waarschijnlijk.

Maar nu zijn Milou, Heikki en Jietse samen gespot in het uitgaansleven. Bewijst dit dat Milou en Heikki nog samen zijn? Of is Milou nu met Jietse en heeft Heikki zich bij de situatie neergelegd? Of misschien is hier sprake van een driehoeksrelatie? De volgende Temptation Island-afleveringen zullen het moeten uitwijzen.

Milou, Heikki en Jietse samen op de dansvloer:

Gesponsorde artikelen