Left Right
scrollTop top

Dries Mertens en Katrin Kerkhofs terug samen: het kan niet anders! 


Dries Mertens en Katrin Kerkhofs terug samen: het kan niet anders! 

Begin maart raakte bekend dat Dries Mertens en zijn jeugdliefde Katrin Kerkhofs (tijdelijk) wat afstand van elkaar zouden nemen. Maar daar zou wel eens een einde aan kunnen gekomen zijn. De voorzitter van Napoli had namelijk eerder al gezegd dat Mertens eerst de problemen met zijn vriendin moest oplossen voor hij zou bijtekenen. En laat Mertens nu net heel dicht bij een contractverlenging staan. Is ons favoriete bv-koppel terug samen?

De relatie van Dries Mertens en Katrin Kerkhofs leek er een die je enkel in films ziet. De aanvaller van de Rode Duivels was al meer dan tien jaar samen met zijn jeugdliefde Katrin, die Vlaanderen ook een inkijk gaf in hun relatie in haar programma Duivelse Vrouwen. De twee leken voor elkaar gemaakt. Het kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel toen het nieuws bekend raakte dat er een barst in hun relatie zou zitten. Anderhalf jaar na hun trouw, zouden de twee (tijdelijk) wat afstand nemen van elkaar. Zo kwam er meteen een einde aan de schattigste doelpuntenviering ooit. Mertens maakte namelijk na elke goal een hartje naar de camera voor Katrin.

Geen hartjes meer dus, maar Mertens bleef wel gewoon scoren. Hij trok zich van de extrasportieve malaise niet veel aan, want hij bleef schitteren op het veld. Dat zorgde er ook voor dat hij gegeerd goed was op de transfermarkt. Napoli wou hun sterspeler niet laten vertrekken, dus waren ze zinnens om het contract van de linksbuiten open te breken. Maar de onderhandelingen sleepten aan, en na de breuk met zijn vriendin verklaarde Napoli-voorzitter De Laurentiis dat Mertens eerst de problemen met zijn vrouw moest oplossen voor hij zou bijtekenen.

Getty Images

1 + 1 = 2

Een tijdje hoorden we niets over hoe het verliep tussen de twee, tot ze eind april opnieuw samen gespot werden in Napoli (zie tweet). Dat was de eerste aanwijzing dat de twee misschien wel terug samen zouden zijn. Maar vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Mertens heel dicht zou staan bij een contractverlenging bij Napoli. Over het loon (een slordige 4 tot 4,5 miljoen euro per jaar) zijn ze het al eens, enkel de opstapclausule zorgt ervoor dat er nog geen krabbels onder het contract staan. Maar verwacht wordt dat dit geen struikelpunt zal zijn en dat de twee partijen er nu redelijk snel zullen uitraken.

Niets lijkt een overeenkomst dus nog in de weg te staan. En laat dat nu ook goed nieuws zijn voor de fans van het koppel. Want zei de voorzitter van Napoli niet dat voor hij bijtekent hij eerst zijn relatie op orde moest brengen? Er is nog niets ‘officieel’, maar waar rook is, is vuur. En 1 en 1 is 2. Dus kan het niet anders …Kat en Dries zijn weer samen!

Gaan we binnenkort weer zulke schattige foto’s op hun Instagram zien verschijnen? Wij denken het alvast wel!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539