Left Right
scrollTop top

‘De Droomfabriek’ komt (eventjes) terug naar televisie


Droomfabriek
© Bron: VRT

Vanaf donderdag 13 mei komt De Droomfabriek even terug naar Eén. In Iedereen Beroemd duikt presentatrice Siska Schoeters in de oude brieven en postkaarten om nog wat dromen te doen uitkomen.

Het legendarische programma De Droomfabriek zal weer even te zien zijn op de Vlaamse schermen. In het dagelijkse reportageprogramma Iedereen Beroemd zorgt Siska Schoeters dat de dromen van mensen 30 jaar na datum toch uitkomen. Ze doorzoekt vergeten brieven en briefkaarten en zoekt mensen op die toen niet geselecteerd werden. Met de hulp van vrienden en familie gaat ze onaangekondigd langs en bezorgt hen zo een verrassing van formaat.

Bron: VRT

Duizenden brieven onbeantwoord

De Droomfabriek werd voor zeven seizoenen uitgezonden tussen 1989 en 1999. Onder andere Bart Peeters, Rani De Coninck en Sabine De Vos presenteerden het programma. Ze kregen duizenden brieven binnen van kinderen en volwassen die hoopten dat hun droom in vervulling kon gaan. In 74 afleveringen maakten ze 216 dromen waar, dus veel dromen bleven onbeantwoord. Nu probeert Iedereen Beroemd daar een klein vervolg aan te breien.

In de eerste aflevering gaat Siska Schoeters op bezoek bij Lars die graag eens in de cockpit van een vliegtuig had gezeten. De rubriek De Droomfabriek is vanaf donderdag 13 mei vijf weken lang iedere donderdag te zien in Iedereen Beroemd om 19.40 uur op Eén.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…