Droomjob alert: een prinses zijn op cruiseschepen van Disney

Droomjob alert: een prinses zijn op cruiseschepen van Disney

De schattige woorden die je op je vijfjarige leeftijd hebt uitgesproken, worden werkelijkheid: “Mama, ik word een prinses.” Disney zoekt figuranten die mee de hele wereld willen rondreizen op Disneyschepen. Wil je Rapunzel, Goofy, een Stormtrooper, Assepoester, Jack Sparrow, … worden? Kies dan snel je favoriete Disneyfiguur en solliciteer vandaag nog! 

Op een dag vind je je droomjob en vandaag is die dag! Disneyfans, oftewel leuke mensen, wij hebben goed nieuws! Jij kan werken als Disneyfiguur op een Disneycruise vol magie. Kan het nog beter? Ja! De cruise reist rond de hele wereld en heeft bestemmingen zoals de Bahama’s. Perfect dus als je houdt van Disney én reizen.

Voor de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs stuurt Disney vier cruiseschepen op zee. En een Disneyschip zonder Disneyfiguren lijkt ons ook nu niet bepaald magisch. Daarom zoekt Disney mensen die willen figureren als hun favoriete Disneypersonage. Vooraleer je weg droomt, moet je toch even rekening houden met de voorwaarden.

Wie komt in aanmerking?

Met de cruiseschepen reis je de hele wereld rond. Dat betekent dat je een tijdje weg bent van thuis. Daarnaast moet je ook bereid zijn om zeven dagen op zeven te werken en je tijdens de werkuren ook te gedragen als een magisch Disneyfiguurtje. Niet te onderschatten, denken we dan. Zie je dat allemaal zitten, ben je minstens 21 jaar oud en spreek jij perfect Engels? Waar wacht je dan nog op: je hebt je droomjob eindelijk gevonden.

Bekijk hier de vacatures van Disney en stuur je cv maar snel op. Heel veel succes!

Droom alvast weg van de magische cruise:

Gesponsorde artikelen