Left Right
scrollTop top

Een groot probleem met de nieuwe iPhone 8 Plus? Apple onderzoekt smartphones die openbreken


Een groot probleem met de nieuwe iPhone 8 Plus? Apple onderzoekt smartphones die openbreken

De splinternieuwe iPhone 8 ligt nog maar een paar dagen in de winkel of er zijn al verschillende berichten over smartphones die ‘openbreken’. Of het om een aantal alleenstaande gevallen gaat of een echte productiefout is nog niet geweten. Maar het is alleszins geen leuke reclame voor de smartphoneproducent.

Apple onderzoekt twee meldingen van splinternieuwe smartphones die ‘openbreken’. Een man in Taiwan zag zijn nieuwe iPhone 8 Plus openbreken tijdens het opladen. Hij zou voor z’n amper vijf dagen oude smartphone een officiële kabel en oplader hebben gebruikt.

In Japan had een man een iPhone 8 Plus gekocht die zelfs al opengebroken in de verpakking zat. In beide gevallen was het scherm grotendeels losgekomen. Hij postte meteen beelden van de iPhone op Twitter: “Ik heb een iPhone 8 Plus ontvangen maar toen ik die opendeed, was het scherm al losgekomen.”

Probleem

Volgens The Independent, die Apple contacteerden maar geen antwoord kregen, zou de techgigant het probleem bij de batterij zoeken. Die zou opgezwollen zijn, waardoor het scherm zou zijn losgekomen. Er zou daarbij geen problemen zijn voor de veiligheid van de gebruiker. Anderen wijten het probleem dan weer eerder aan een fout bij de lijm en/of vijsjes die het scherm aan het apparaat vastmaken.

Momenteel blijft het bij deze twee voorvallen maar amper twee weken na de release en eerdere berichten over de nogal fragiele achterkant van het toestel, is dit nieuws dat Apple toch liever niet zag verschijnen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547