Eerste deel ‘Emily in Paris’ seizoen 4 staat nu op Netflix

De Olympische Spelen zitten er sinds vorige week dan wel op, vanaf vandaag kan je dankzij Netflix terugreizen naar de Franse hoofdstad. Het eerste deel van het vierde seizoen van de reeks Emily in Paris is vanaf nu namelijk te bekijken.

Het wachten is voorbij! Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar nieuwe afleveringen van Emily in Paris. Het is de eerste keer dat de reeks in twee delen gelost wordt. Voorlopig gaat het dus enkel om de eerste vijf afleveringen. De volgende vijf verschijnen volgende maand, op donderdag 12 september.

Emily in Paris seizoen 4

In de trailer voor het eerste deel kregen we te zien hoe Emily voor het eerst sinds lang geniet van het leven als single. Emily’s bestie Mindy (Ashley Park) is daarbij nog steeds team Gabriel (Lucas Bravo), al heeft Emily nu haar twijfels. “Je bedoelt de man die een baby krijgt met een vrouw die verliefd is op een andere vrouw, waar enkel ik van op de hoogte ben?” Het mag dus duidelijk zijn: het liefdesleven van Emily loopt nog steeds niet op rozen.

Om alles nog erger te maken, zijn Emily en haar ex Alfie (Lucien Laviscount) het gezicht van een campagne die overal in Parijs hangt. Daarom wil Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) dat Emily het bijpraat met Alfie, maar daar lijkt hij nog niet meteen open voor te staan. Later in de trailer kregen we dan weer te zien dat Emily toch weer in een driehoeksrelatie belandt met haar Franse en Britse love interests.

Het vierde seizoen verschijnt dus in twee delen op Netflix. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf nu beschikbaar. Daarna zullen we nog een maandje geduld moeten hebben voor de vijf volgende afleveringen verschijnen. Deze zullen beschikbaar zijn vanaf donderdag 12 september.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het eerste deel van het vierde seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...