Elena komt terug in de allerlaatste aflevering van ‘The Vampire Diaries’, zo is te zien deze teaser

Elena komt terug in de allerlaatste aflevering van ‘The Vampire Diaries’, zo is te zien deze teaser

Het is een emotionele periode voor fans van ‘The Vampire Diaries’, want na 8 seizoenen komt er een einde aan de serie. Op 10 maart wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden. De Amerikaanse tv-zender the CW loste een teaser die de fans iets meer vertelt over het einde. De video duurt amper 10 seconden en de fans worden helemaal gek, want Elena Gilbert is te zien in de video. Het personage van Nina Dobrev komt dus terug.

Op 10 maart wordt de allerlaatste aflevering van ‘The Vampire Diaries’ uitgezonden. Tot nu toe konden fans alleen maar fantaseren over hoe de serie zou eindigen. De zender loste heel weinig voor het einde. Tot nu dus: een teaser geeft de fans een eerste beeld van hoe het einde er zal uitzien. Het filmpje duurt amper 10 seconden, maar we zien Elena Gilbert!

Vorige maand kondigde Nina Dobrev op Instagram zelf aan dat haar personage terugkeert naar de serie. Maar hoe, waar en wanneer bleef onbekend. In de trailer zien we de reflectie van Elena staren in de trofeeën kast van Mystic Falls High. Heel verward zegt ze: “What happened? Why am I here right now?”.

De video geeft ons niet veel informatie. Fans zijn al aan het speculeren over hoe ze terug in de serie komt, want de laatste keer dat ze te zien was lag ze opgesloten in een doodskist.

Kijk hier naar de teaser.

Gesponsorde artikelen