Elk jaar weer hetzelfde liedje: tickets Tomorrowland vliegen de deur uit en Twitter wordt gek

Stipt om 11 uur gingen de virtuele deuren naar Tomorrowland weer open en konden Belgen een poging doen om tickets te bemachtigen voor het waanzinnig populaire festival. En naar goede gewoonte verkopen de tickets als zoete broodjes: de Full Madness-kaartjes zijn al allemaal uitverkocht, net zoals de tickets voor de zaterdagen.

Tickets voor Tomorrowland scoren, dat is eigenlijk een beetje zoals de loterij winnen: je hebt er vooral een grote portie geluk voor nodig. Dat was dit jaar weer niet anders, want in een mum van tijd vlogen de tickets de deur uit. De Full Madness-passen zijn allemaal uitverkocht, idem voor de tickets voor beide zaterdagen.

Wie nog tijd over heeft, kan vandaag om 17 uur nog eens zijn of haar kans wagen, al moet je de wachtrij dan wel delen met het internationale publiek. Wie dan nog geen geluk heeft, kan ook zaterdag 3 februari nog een kansje wagen, al worden de tickets dan duurder verkocht dan momenteel het geval is.

Wie nog tijd en geld over heeft: voor een dagpas betaal je vandaag 94 euro. Volgende week kost datzelfde ticket je 101 euro. Wie toch nog een weekendpas probeert te bemachtigen, betaalt daar vandaag (via officiële kanalen) 225 euro voor. Volgend weekend zijn de Full Madness-kaarten te koop voor 281 euro.

Er waren weer veel gegadigden voor Tomorrowland 2018

Velen hadden hun voorzorgen genomen en waagden hun kans via verschillende kanalen

Toch zagen velen hun kansen slinken toen ze direct een wachtscherm te zien kregen

En daarna bleek al snel dat de Full Madness én zaterdagtickets al uitverkocht zijn

Wie tickets kon scoren, voelde zich dan ook een beetje een winnaar

Volgens anderen zijn er betere manieren om op Tomorrowland te geraken

En nog anderen vinden het magisch dat het event uitverkoopt terwijl niemand binnen geraakt

Blijf ondertussen hopen! Misschien lukt het vandaag of volgende week wel

Succes!

Meer
Lees meer...