Elodie Ouedraogo bewijst met deze video dat Jeroom écht niet kan dansen

Elodie Ouedraogo bewijst met deze video dat Jeroom écht niet kan dansen

Elodie Ouedraogo nam deze week deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Toen haar echtgenoot Jeroom in de jury zat, kwamen er hilarische onthullingen over het koppel aan het licht. Zo beweerde Elodie dat Jeroom echt niet kan dansen. En daar postte ze nu het bewijsmateriaal van op Instagram. 

Toen Elodie deze week voor de eerste keer dit seizoen in De Slimste Mens ter Wereld zat, bestond de jury uit Philippe Geubels én haar echtgenoot Jeroom. En dat bleek het recept voor een hilarische aflevering. Jeroom lachte met de peperdure ‘vissersbotten’ van Elodie en Elodie nam op haar beurt wraak voor alle moppen die Jeroom ooit over haar maakte in het programma. Dit deed ze door haar boekje open te doen over de ritmische kwaliteiten van haar man.

“Alsof hij een epileptische aanval krijgt”

Toen Erik Van Looy aan Elodie Ouedraogo de vraag stelde of ze graag danste, antwoordde ze met een volmondig “ja”. Maar daar liet de ex-atlete het niet bij. Ze ging verder en vertelde dat er bij haar thuis ook vaak gedanst wordt. Ze benadrukte hierbij dat vooral zij en haar zoontje Remus gevoel voor ritme hebben. En dat haar echtgenoot Jeroom zich eerder afzijdig houdt als de “coole blanke man op de achtergrond” die danst “alsof hij een epileptische aanval krijgt.” Dit alles tot groot jolijt van Philippe Geubels, die naar eigen zeggen de beste dag van zijn leven beleefde.

Screenshot VIER

Bekijk hier het fragment uit De Slimste Mens ter Wereld:

Het bewijsmateriaal

Elodie voegde enkele dagen geleden dan ook de daad bij de zin en ze zwierde een video op haar Instagramprofiel waarop we haar man Jeroom zien dance battelen met hun zoontje Remus. Om het geheel nog beter te maken, gebeurt de epische dance battle op de tonen van Het Smurfenlied. In de vrij donkere video zien we inderdaad Jeroom, die nogal houterig aan het dansen is, en de schattige Remus, die met z’n twee jaar duidelijk al over betere moves beschikt dan z’n vader. Maar het volledige tafereel blijft natuurlijk wel superschattig.

Zijn Elodie Ouedraogo en Jeroom onze eigen Blake Lively en Ryan Reynolds, die constant met elkaar grappen op sociale media? De bal ligt alleszins in het kamp van Jeroom.

Bekijk hier de video die Elodie postte op Instagram:

Gesponsorde artikelen