Elon Musk zou zijn penis getoond hebben aan stewardess van SpaceX en aangeboden om seks te hebben in ruil voor een paard

Elon Musk is in opspraak gekomen door een verhaal rond seksueel wangedrag. De CEO van SpaceX zou in 2016 zijn stijve penis hebben getoond aan een stewardess van een privéjet van het bedrijf. Daarna zou hij haar hebben aangeboden om hem een erotische massage te geven in ruil voor een paard. Uiteindelijk kreeg het slachtoffer van SpaceX 250.000 dollar (236.000 euro) als deel van haar ontslagpremie.

SpaceX, de ruimtevaartfirma van Elon Musk, heeft in 2018 250.000 dollar (236.000 euro) betaald aan een ontslagen stewardess. Zij werkte op een privéjet van het bedrijf. Dat schrijft Business Insider op basis van verschillende bronnen. Volgens hen beschuldigt de vrouw Elon Musk ervan om in 2016 zijn ontblote, stijve penis aan haar te hebben getoond. De CEO van SpaceX zou ook ongewenst op haar been hebben gewreven. Daarna bood Musk aan om een paard te kopen voor de vrouw in ruil voor een erotische massage.

Toen het slachtoffer als stewardess bij SpaceX begon te werken, zou haar zijn aangeraden om een cursus als masseuse te volgen. Dat zou nodig geweest zijn om CEO Elon Musk massages te geven. Tijdens een van die massages in de privécabine van Musks Gulfstream G650ER zou hij haar het oneerbare voorstel hebben gedaan.

Reactie Elon Musk

Musk zelf reageerde aan Insider kort op de beschuldigingen. Hij liet weten dat “het verhaal niet volledig is” en “politiek gemotiveerd”. “Als ik neigingen zou hebben tot seksuele intimidatie, is het onwaarschijnlijk dat dit de eerste keer is in mijn hele 30-jarige carrière dat het aan het licht komt”, schreef hij in een reactie. Christopher Cardaci, vicepresident van SpaceX en verantwoordelijke voor de juridische zaken, weigerde te reageren op de details rond de ontslagvergoeding van de stewardess.

Meer
Lees meer...