Left Right
scrollTop top

Elon Musk zegt op Twitter dat hij ‘Fortnite’ verwijderde om kinderen te redden van eeuwige maagdelijkheid


Elon Musk zegt op Twitter dat hij ‘Fortnite’ verwijderde om kinderen te redden van eeuwige maagdelijkheid

Elon Musk heeft weer maar eens een grapje uitgehaald op Twitter. Hij tweette een (fake) artikel waarin staat dat hij het populaire spel ‘Fortnite’ voor Android en consoles zou hebben gekocht om het te deleten. “Ik moest deze kinderen redden van de eeuwige maagdelijkheid”, schreef hij op Twitter. ‘Fortnite’ kon natuurlijk niet anders dan reageren en plots hadden Musk en ‘Fortnite’ een heuse Twitter-beef …

Tesla– en SpaceX-baas Elon Musk is niet verlegen om een grapje. Dat bewees hij nog maar eens door te zeggen dat hij het hyperpopulaire videogame Fortnite, dat via Android en consoles gespeeld wordt,
had gekocht, om het onmiddellijk te deleten. Musk, die recent nog in opspraak kwam door een tweet, lijkt niet meteen een fan van het spel, want bij het fake artikel schreef hij ook nog eens: “Ik moest en zou deze kinderen redden van de eeuwige maagdelijkheid”.

(Fortnite heeft al voor 200 scheidingen gezorgd in het Verenigd Koninkrijk.)

“Bouw het gewoon, LOL”

Fortnite, dat onlangs nog z’n zesde seizoen lanceerde, reageerde meteen met een eigen steek. Zo tweette het een artikel waarin de SpaceX-CEO stelde tegen 2028 de eerste basis op Mars te willen bouwen. “Een heel decennium, Elon Musk?”, schreven ze. “Bouw het gewoon, LOL!” Waarop Musk dan weer antwoordde dat “realiteit hard is”.

Vele Fortnite-gamers smulden van de Twitter-beef, al sloegen er een aantal ook terug. “Sorry meneer Musk, maar ik denk dat het belangrijk is om te vermelden dat ik net mijn maagdelijkheid heb verloren na het spelen van Fortnite.” Maar Musk zou Musk niet zijn als hij dat zomaar liet voorbijgaan. “Online telt niet”, beëindigde de Tesla-baas de hele discussie. Mic drop.

(Fortnite is sinds kort op alle Android-toestellen te spelen.)

Bekijk hieronder de Twitter-beef:

Maar Musk trok dus ook van leer tegen een gamer die Fortnite probeerde te verdedigen:

Twitter smulde van Elon Musk z’n comeback:

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…