‘Emily in Paris’ lost nieuwe foto’s én personages voor seizoen 4

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt volgende maand op Netflix. Om ons klaar te maken voor de nieuwe afleveringen heeft Netflix nu nieuwe foto’s gedeeld en wat extra informatie over nieuwe personages.

Binnen minder dan een maand is Emily in Paris terug. We wisten al dat het vierde seizoen zich (deels) zal afspelen in Rome. En die nieuwe locatie zorgt er natuurlijk ook voor dat we kennis zullen maken met enkele nieuwe personages. Die stelt Netflix nu al aan ons voor.

Nieuwe personages

In het vierde seizoen zullen de gekende personages terugkeren. Het gaat daarbij uiteraard om Lily Collins als Emily Cooper, Lucas Bravo als Gabriel en Lucien Laviscount als Alfie. Daarnaast keren ook Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc) en William Abadie (Antoine) terug.

Het eerste nieuwe personage is Marcello, gespeeld door Eugenio Franceschini. Hij woont in Rome en is direct, zelfzeker en vindt simpliciteit belangrijk. De tweede nieuwkomer is Genevieve, gespeeld door Thalia Besson. Zij is de dochter van Laurent uit een vorige relatie. Emily wordt haar mentor en al snel hebben ze door dat ze veel met elkaar gemeen hebben. Het volgende nieuwe personage is Giorgio Barbieri, gespeeld door Rupert Everett. Hij is de eigenaar van een interieurontwerpbedrijf in Rome en is al tientallen jaren lang bevriend met Sylie. Vervolgens zullen we ook kennis maken met Antonia Muratori, gespeeld door Anna Galiena. Zij is de moeder van Marcello en de matriarch van de Muratori-familie. Daarnaast staat ze ook aan het hoofd van het familiebedrijf. Ze geeft om de mensen die in haar dorp wonen en werken. Het laatste nieuwe personage is Giancarlo, gespeeld door Raoul Bova. Hij is een charmante, zelfzekere en succesvolle commercieel directeur uit Rome, die in het verleden de filmprofessor was van Sylvie.

Foto’s

Daarnaast zijn er dus ook nieuwe foto’s gelost voor het vierde seizoen van Emily in Paris. Daarop zien we heel wat van de bekende gezichten, maar ook al enkele van de bovengenoemde nieuwe personages. Deze keer lijkt het er toch vooral op dat Emily voor Alfie zal gaan. Maar of dat ook echt zo zal zijn, zullen we vanaf 15 augustus te zien krijgen in het vierde seizoen van Emily in Paris.

Dat vierde seizoen zal in twee delen verschijnen op Netflix. Op donderdag 15 augustus gaat het dus enkel om het eerste deel van seizoen 4. Het tweede deel volgt op donderdag 12 september.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris is vanaf donderdag 15 augustus te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...