‘Emily in Paris’ seizoen 4 trekt naar nieuwe Europese hoofdstad

We moeten nog even wachten op het vierde seizoen van Emily in Paris, maar toch heeft hoofdrolspeelster Lily Collins al even vooruitgeblikt op het vervolg van de succesvolle Netflixreeks. Daarbij vernamen we ook het verrassende nieuwe dat Emily zich komend seizoen niet alleen in Parijs, maar ook in Rome zal bevinden.

Afgelopen weekend was er het grote Tudumevenement van Netflix. Daarbij deelde de streamingdienst heel wat nieuws over hun komende films en series. Zo was er al een eerste preview van Heartstopper en The Witcher, kregen we nieuws over het tweede seizoen van Squid Game, enzovoort.

Seizoen 4

Lily Collins (Emily Cooper) kwam op dat event ook met een korte aankondiging over het vierde seizoen van Emily in Paris. Daarvoor is er nog geen releasedatum, maar de opnames zouden normaal binnenkort moeten beginnen. Aanvankelijk stonden die gepland voor deze zomer, maar door de staking van de scenaristen in Hollywood is dat minstens met enkele maanden uitgesteld.

Fans van Emily in Paris zullen dus nog langer moeten geduld hebben om een antwoord te krijgen op hun vele vragen. Naast enkele andere verhaallijnen gaan die vragen uiteraard vooral over het liefdesleven van Emily. In seizoen 3 konden we namelijk zien hoe Gabriel het gedaan maakte met zijn verloofde Camille. Komen hij en Emily eindelijk samen?

Rome

“We kunnen zeggen dat het vorige seizoen met een dramatische noot eindigde. Er is zoveel gebeurd dat we gewoon antwoorden nodig hebben”, klinkt het bij Lily Collins. “Ik kan je alvast vertellen dat we meer plezier, meer mode en natuurlijk meer drama voor jullie allemaal in petto hebben. Emily zal moeten beslissen of alles wat ze ooit heeft gewild, echt is wat ze nodig heeft. En hoewel Emily’s hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen een aantal onverwachte wendingen. Wees niet verbaasd om haar op haar vakantie te zien in Rome.”

Luister hier naar de aankondiging van Lili Collins over Emily in Paris:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...