‘Emily in Paris’ seizoen 4 zal langer op zich laten wachten

Slecht nieuws voor de fans van Emily in Paris. Hoewel we weten dat er nog een vierde seizoen van de reeks zit aan te komen, is de kans groot dat de nieuwe afleveringen niet meer dit jaar zullen verschijnen. De opnames hebben namelijk vertraging opgelopen door de stakingen van de scenaristen in Hollywood. Het is nog niet bekend wanneer de productie zal verdergaan.

In de Verenigde Staten staken scenaristen van de Writers Guild of America (WGA) omdat er met de Alliance of Motion Picture and Television Producers, die de Hollywood-studios vertegenwoordigen, geen akkoord over een nieuwe overeenkomst werd gevonden. Deze schrijversstaking, de eerste sinds 2007, heeft verstrekkende gevolgen voor heel de entertainmentindustrie.

Stakingen

De stakingen gingen begin vorige maand van start en zijn ook op dit moment nog in volle gang. Dat betekent dat heel wat series en films heel wat vertraging oplopen. Zelfs projecten die heel binnenkort in productie gaan, moeten eraan geloven. Het is namelijk vaak zo dat schrijvers ook tijdens de opnames in het scenario nog dingen toevoegen en/of aanpassen.

Zo werd eerder al bekendgemaakt dat het tweede seizoen van The Last of Us, het vijfde seizoen van Stranger Things en het nieuwe seizoen van Cobra Kai vertraging zullen oplopen. De opnames van Deadpool 3 zijn dan weer wel van start gegaan.

Emily in Paris

Een nieuw slachtoffer van de staking lijkt nu de Netflixreeks Emily in Paris te worden. Het derde seizoen van die reeks kwam in december vorig jaar uit, waarna voor het vierde en laatste seizoen werd gemikt op een release in december van dit jaar.

Die release komt door de stakingen nu in gevaar. De opnames van de reeks zouden normaal gezien binnenkort plaatsvinden, maar zouden nu pas in de herfst van start gaan. Dat betekent dat we dit jaar nog geen afscheid zullen moeten nemen van Emily Cooper (Lily Collins) en haar Franse avonturen.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...