‘Emily in Paris’: Deze songs hoor je in seizoen 3

Ondertussen staat het nieuwe seizoen van Emily in Paris al een tijdje online. Ook dat seizoen is net zoals de eerste twee een enorm succes. Naast de Franse sfeer in Parijs, is er natuurlijk ook plek voor heel wat Franse muziek. Om de kijkers nog meer te kunnen indompelen in die sfeer, deelt Netflix nu een officiële afspeellijst.

Emily in Paris blijft na drie seizoenen een van de grote successen van Netflix. De serie zou zelfs Amerikanen en Britten aanzetten om naar de Franse hoofdstad te trekken. En daar zit volgens ons zonder twijfel ook de muziek uit de serie voor iets tussen. Die zorgt er namelijk voor dat de Franse sfeer nog meer tot uiting komt. Maar die sfeer kan je nu ook thuis oproepen, want Netflix heeft de officiële afspeellijst nu op verschillende streamingdiensten gedeeld.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden.

In het derde seizoen focust de serie vooral op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Langs de ene kant is er haar driehoeksrelatie met de Franse chef Gabriel (Lucas Bravo) en de Britse Alfie (Lucien Laviscount), maar ook haar job brengt haar deze keer in moeilijke papieren.

Franse muziek

Maar daarnaast speelt ook muziek nog meer dan ooit een hoofdrol in dit seizoen. Zo krijgt het muzikale talent van Mindy (Ashley Park) meer aandacht en krijgt zelfs Emily de kans om haar weinige talent met anderen te delen. In de tweede aflevering klimt zij namelijk het podium op om Alfie van Dionne Warwick te brengen om haar vriendje Alfie terug te krijgen.

Maar ook naast de gezongen songs zijn er heel wat andere liedjes die met de aandacht gaan lopen en de sfeer van de serie beter weergeven. Alle songs zijn nu te beluisteren op Spotify, waar Netflix een eigen playlist maakte rond de serie.

Beluister alle songs uit Emily in Paris 3 hier:

Meer
Lees meer...