‘Emily in Paris’: Keert Alfie nog terug in het vierde seizoen?

Vorige week verscheen het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Daarin zien we hoe Emily (Lily Collins) verschillende knopen moet doorhakken, zowel op werk- als op relatievlak. Zo twijfelt het hoofdpersonage nog steeds tussen Alfie (Lucien Laviscount) en Gabriel (Lucas Bravo). Hoewel op het einde lijkt dat ze haar keuze heeft gemaakt, is er toch niets uitgesloten in het vierde seizoen.

(Opgelet: dit artikel bevat spoilers)

Emily in Paris is terug. De reeks is een vaste waarde aan het worden op Netflix en is ondertussen al toe aan zijn derde seizoen. In het vorige seizoen kregen we te zien hoe Emily na een wilde nacht met Gabriel toch voor Alfie leek te kiezen. Het derde seizoen brengt voor Emily weer heel wat twijfels met zich mee, want hoewel ze gelukkig probeert te zijn met de Engelsman, lijken haar gevoelens voor Gabriel niet zomaar te onderdrukken.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden.

In het derde seizoen focust de serie vooral op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Langs de ene kant is er haar driehoeksrelatie met de Franse chef Gabriel (Lucas Bravo) en de Britse Alfie (Lucien Laviscount), maar ook haar job brengt haar deze keer in moeilijke papieren.

Terugkeer Alfie

Hoewel ze op relatievlak in eerste instantie voor Alfie lijkt te kiezen, kan ze ook haar gevoelens voor Gabriel nog steeds niet verbergen. Dat komt op het einde van het seizoen tot een break-up tussen Alfie en Emily, omdat ze volgens hem nog te veel gevoelens heeft voor de Franse chef. Exit Alfie dus, al houdt acteur Lucien Laviscount nog alle opties open.

“Ik zou het fantastisch vinden om terug te keren”, vertelt Laviscount aan E!Online. “Maar ik heb al een fantastische tijd gehad tijdens deze twee seizoenen. Ik heb veel kanten van het personage laten zien en ik denk ook niet dat Emily gaat smeken om een terugkeer of omgekeerd.” Als we dit lezen, zit een terugkeer er dus niet meteen in. Maar zeg nooit nooit.

(Her)bekijk de trailer van Emily in Paris seizoen 3 hier:

Emily in Paris seizoen 3 is nu te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...