‘Emily in Paris’ krijgt eigen fictieboek

Goed nieuws voor de fans van Netflixreeks Emily in Paris. De serie krijgt namelijk een uitgeschreven versie in de vorm van een boek. In oktober komt het eerste boek uit dat volledig is gebaseerd op het eerste seizoen van de reeks. Het is dan ook niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog boeken zullen volgen.

Op het derde seizoen van Emily in Paris is het nog even wachten, maar in de tussentijd kunnen we toch nog even genieten van onze favoriete American in Paris. In oktober komt namelijk het eerste boek rond de reeks uit. Dat boek vertelt het verhaal uit de serie, maar gaat af en toe iets dieper in op de gedachtes van de personages en de gebeurtenissen tussendoor.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden. Wat volgt is Emily’s gevecht met de cultuurverschillen, de taal en daarbij nog eens haar eigen onzekerheden.

Ondertussen telt de serie al twee seizoenen op Netflix en is er ook een derde onderweg. Daarin zal te zien zijn hoe Emily worstelt met de keuze tussen Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount). Wanneer dat seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Boek

Om de wachttijd tot seizoen 3 korter te maken, komen de makers van Emily in Paris nu, na een kookboek, met een fictieboek. Dat boek komt op 17 oktober uit en vertelt het verhaal uit de serie. Op dit moment is er nog maar sprake van één deel, maar daar kan in de toekomst nog verandering in komen.

Het eerste deel zal namelijk focussen op het eerste seizoen van de reeks, waarin Emily dus net toekomt in Parijs en zich aanpast aan alle gewoontes, normen en waarden. De kans is dus groot dat er over seizoen 2 en 3 ook nog boeken verschijnen.

Het boek van Emily in Paris is hier te verkrijgen.

Meer
Lees meer...