Opnames ‘Emily in Paris’ seizoen 3 officieel gestart

Het derde seizoen van Emily in Paris is officieel in de maak. Dat maakte actrice Lily Collins bekend via een Instagrampost. Het nieuwe seizoen zal focussen op de love triangle tussen Emily, Gabriel en Alfie. Wanneer de nieuwe afleveringen precies te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

In Parijs zijn de opnames voor Emily in Paris, of “Emily in Parie, seizoen 3 begonnen. Via een post op Instagram liet actrice Lily Collins, die Emily speelt, zien dat ze in de Franse hoofdstad was aangekomen om aan het derde seizoen te beginnen. Door de populariteit van de serie heeft Netflix ondertussen ook al een vierde seizoen besteld. Het is onduidelijk of ook dat nu al gefilmd zal worden.

Opnames

Fans van de Netflixserie Emily in Paris kunnen al beginnen uitkijken naar het derde seizoen. De cast en crew zijn namelijk begonnen met de opnames. Hoe lang die opnames zullen duren, is niet geweten. Maar als we de voorgaande releases mogen geloven, zal seizoen 3 rond de jaarwisseling op Netflix verschijnen.

Via een post op Instagram maakte actrice Lily Collins alleszins al bekend dat ze in Parijs is aangekomen voor de opnames. Dat deed ze met een foto van zichzelf en actrice Ashley Park, die de rol van Mindy speelt. “Aangekomen in Parijs. Laat de opnames van seizoen 3 maar komen”, stond er in het onderschrift te lezen.

Seizoen 3

Over de verhaallijn van het nieuwe seizoen is nog niet veel geweten. Maar aan het einde van het vorige seizoen was wel te zien hoe Emily voor een grote keuze stond. Ze kreeg de kans om voor haar job terug naar de Verenigde Staten te verhuizen. Daarnaast bevindt Emily zich ook nog steeds in een love triangle.

In seizoen 2 was te zien hoe ze na haar onenightstand met Gabriel (Lucas Bravo) een geheim moest bewaren voor een van haar beste vriendinnen, Camille (Camille Razat). Wanneer dat uitkwam, probeerde ze zo ver mogelijk van Gabriel weg te blijven. En dat leek te lukken wanneer ze Alfie (Lucien Laviscount) ontmoette in de Franse les. De twee kregen iets, maar de twijfel bij Emily bleef. De centrale vraag in seizoen 3 wordt dus of ze voor Gabriel of Alfie zal kiezen.

Bekijk de post van Lily Collins hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...