‘Emily in Paris’: Lucien Laviscount krijgt hoofdrol in seizoen 3

In het tweede seizoen van de populaire Netflixreeks Emily in Paris kreeg chef Gabriel serieuze concurrentie. Emily’s hart werd namelijk stilletjes aan veroverd door de knappe Brit Alfie, wiens rol werd vertolkt door Lucien Laviscount. Maar ondanks dat de bankier op het einde van seizoen 2 terug naar Londen vertrok, was dat niet het laatste dat we van Alfie zagen. Laviscount werd nu namelijk gepromoveerd naar de hoofdcast reeks. Hij zal dus veel meer aanwezig zijn in het aankomende seizoen, dan in het vorige.

Het ziet ernaar uit dat Emily’s (Lilly Collins) liefdesleven nog steeds gecompliceerd zal blijven in seizoen 3 van de hitserie Emily in Paris. De Britse acteur Lucien Laviscount, die in seizoen 2 Emily’s nieuwe love interest speelde, keert namelijk zeker terug in het volgende seizoen. Daarin zal zijn personage, Alfie, nu ook een vaste hoofdrol hebben. Dat werd onthuld tijdens het panelgesprek van Emily in Paris op Paley Fest, in Los Angeles. Zo meldt Deadline.

Emily in Paris

Het eerste seizoen van Emily in Paris verscheen in 2020. Het volgt het leven van de Amerikaanse Emily (Collins) die begint te werken in een Frans marketingbedrijf in Parijs. De reeks groeide al gauw uit tot de meest bekeken comedyserie op Netflix van dat jaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de show ook een tweede seizoen kreeg, dat eind vorig jaar verscheen.

Ook dat seizoen bleek succesvol. En daar kan de nieuwe Britse hottie Alfie wel voor iets tussenzitten. Begin dit jaar kondigde Netflix aan dat de serie ook een derde en een vierde seizoen zal krijgen. Daarbij zal de Britse Alfie dus gegarandeerd weer van de partij zijn. Hij zal wel niet langer een bijrol in de reeks hebben. Recent raakte namelijk bekend dat Laviscount in het aankomende seizoen een van de hoofdrollen zal spelen.

Alfie

Alfie (Laviscount) is een geboren Londenaar. Hij is, zoals veel Britten, sarcastisch en charmant. Alfie en Emily ontmoetten elkaar in de Franse les en hun vriendschap ontwikkelde zich al vrij snel tot een romantische relatie. Op het einde van seizoen 2 zagen we echter dat Alfie terugkeerde naar Groot-Brittannië, terwijl Emily op het punt stond haar ware gevoelens voor Gabriel (Lucas Bravo) op te biechten. Daarbij kwam ze er jammer genoeg achter dat Camille weer bij hem was ingetrokken.

Hoe dat allemaal zal aflopen, zullen we hopelijk in seizoen 3 te weten komen. Al mogen we nu dus zeker zijn dat Alfie een grote rol zal spelen in Emily’s leven. Wanneer dat volgende seizoen zal uitkomen, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...