‘Emily in Paris’ krijgt officieel kookboek

Heb je je altijd al afgevraagd hoe de gerechten van kok Gabriel (Lucas Bravo) uit Emily in Paris zouden smaken? Dan kan je daar binnenkort het antwoord op krijgen. Netflix komt namelijk met een kookboek rond de populaire serie. Daarin staan recepten voor gerechten uit Emily in Paris, maar ook andere recepten die geïnspireerd zijn op de reeks.

Het verhaal van Emily in Paris is nog lang niet afgelopen. Netflix bevestigde al dat er nog zeker twee seizoenen zullen komen van de populaire reeks. Maar ook naast het scherm kan je genieten van de reeks. Emily in Paris krijgt namelijk een eigen kookboek.

Emily in Paris: The Official Cookbook

In het officiële kookboek van Emily in Paris kan je meer dan 75 recepten vinden. Het gaat daarbij dus over gerechten die je in de reeks gezien hebt, zoals Gabriel’s Omelette of Pierre’s Cracked Crème Brûlées. Maar daarnaast zijn er ook heel wat andere klassieke Franse gerechten te vinden in het boek. Zo staat er een recept in voor macarons, pain au chocolat en ratatouille.

De recepten zijn opgedeeld in zes verschillende categorieën: Le Bistro, La Brasserie, Le Restaurant, La Pâtisserie, Le Café en Les Bases. De eerste drie zijn daarbij verschillende categorieën van maaltijden. Bij La Pâtisserie krijg je de recepten voor verschillende desserten en gebak. Le Café is gewijd aan cocktails en Les Bases leert je de basics van de Franse keuken, zoals het maken van deeg voor croissants. Het kookboek verschijnt op dinsdag 9 augustus, maar je kan het nu al pre-orderen via Amazon. Voor het hardcover boek van 224 pagina’s betaal je daar 22,86 euro.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...