Ashley Park (Mindy) teaset nieuw muzikaal optreden in ‘Emily in Paris’ seizoen 3

Emily in Paris keert later dit jaar terug voor het derde seizoen. De populaire Netflixreeks volgt Emily Cooper (Lily Collins) in de Franse hoofdstad, maar daarnaast volgen we ook haar vrienden. Een daarvan is Mindy (Ashley Park) en het lijkt erop dat zij haar muziekcarrière verder zal ontwikkelen in het derde seizoen.

Op woensdag 21 december verschijnt het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Daarin krijgen we Emily en haar twee love interests Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount) te zien. Maar ook Ashley Park keert terug als Emily’s beste vriendin Mindy. En zij heeft nu al een tipje van de sluier opgelicht over wat we van het nieuwe seizoen mogen verwachten.

Muzikale act

In het tweede seizoen van Emily in Paris zagen we Ashley Park (Mindy) al het beste van zichzelf geven in een opvallende versie van Dynamite van BTS en het nummer Mon Soleil dat voor de reeks geschreven werd. Maar ook in het derde seizoen van Emily in Paris zal ze een muzikale act brengen. Daarover heeft ze nu al wat meer info gelost.

In een interview met E! News sprak de actrice over het derde seizoen van Emily in Paris. “Met de muziek in het derde seizoen voelt het alsof we verschillende genres en kanten van Mindy onderzoeken. Ik heb een musicalachtergrond. Dus ik hou ervan wanneer een nummer of een optreden niet enkel over het optreden gaat, maar ook een deel van het verhaal vertelt. Je zal weten waar ik het over heb wanneer je het ziet. Het is een cover van het nummer, maar het is op een manier dat je het nog niet gehoord hebt. Het is echt verbonden met wat er gebeurt in het verhaal. Ik heb het zelf nog niet gezien, maar ik kijk er echt naar uit.”

Emily in Paris seizoen 3

Ashley Park gaf ook al wat info over wat er met Mindy zal gebeuren in het derde seizoen van Emily in Paris. “Haar ervaring in Parijs lijkt op die van mij toen ik naar New York ging. Ik dacht ‘Ik ga een serveerster worden, ik ga werken in Juice Press, ik ga bijlessen geven … Ik ga al deze dingen doen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen’. Mindy probeert zo ook haar eigen plan op te stellen en daarbij denkt ze soms zelfs ‘Verdien ik dit wel?’. In het tweede seizoen kregen we al te zien hoe ze probeerde te achterhalen wat haar droom is, en daar zullen we in het derde seizoen meer van te zien krijgen.”

Het derde seizoen van Emily in Paris zal uiteraard ook vooral gaan over Emily die moet kiezen tussen Gabriel (Lucas Bravo) en Alfie (Lucien Laviscount), maar ook tussen twee jobs. Hoe het allemaal verder zal gaan zullen we vanaf woensdag 21 december 2022 te zien krijgen op Netflix.

Bekijk hier nog eens de eerste teaser van het derde seizoen van Emily in Paris:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...