Netflix lost releasedatum ‘Emily in Paris’ seizoen 3 met eerste teaser

Netflix loste dit weekend heel wat informatie over wat we komende maanden mogen verwachten op de streamingdienst. Een van de reeksen die terugkeert, is Emily in Paris. Daarvan kregen we nu de releasedatum én de eerste teaser.

Enkele dagen geleden kregen we de eerste foto’s te zien van het derde seizoen van Emily in Paris. Netflix liet toen weten dat er snel meer nieuws zou komen en dat is er nu.

Emily in Paris seizoen 3

Tijdens het jaarlijkse Tudum-evenement kregen we de eerste teaser van het derde seizoen van Emily in Paris te zien. Op het einde van het tweede seizoen stond Emily (Lily Collins) voor een moeilijke keuze. Haar baas Sylvie zal namelijk Savoir/Gilbert Group verlaten en haar eigen bedrijf oprichten. Ze vroeg Emily om mee in dat bedrijf te stappen. Als Emily instemt, blijft ze in Parijs, maar als ze bij haar oude bedrijf blijft, dan keert ze terug naar Chicago.

In de teaser voor het derde seizoen krijgen we te zien dat Emily nog steeds worstelt met de keuze. Daarnaast heeft ze uiteraard nog een ander moeilijk dilemma: de keuze tussen haar Franse crush Gabriel (Lucas Bravo) en haar nieuwe Britse vlam Alfie (Lucien Laviscount). Al lijkt het bij allebei die mannen niet makkelijk. Gabriel is namelijk opnieuw samen met zijn ex Camille (Camille Razat) en Alfie keert terug naar Londen. In de trailer krijgen we voorlopig enkel Gabriel te zien, maar we kwamen eerder al te weten dat Alfie opgewaardeerd wordt tot een van de hoofdpersonages in het derde seizoen van Emily in Paris. Het lijkt er dus op dat hij ofwel zal terugkeren naar Parijs, of dat Emily enkele tripjes met de Eurostar zal maken.

Het wordt dus een seizoen met veel keuzestress en hoe los je dat beter op dan je uiterlijk drastisch te veranderen? Emily doet dat door haar eigen haar te knippen en zich een froufrou aan te meten. Wie benieuwd is hoe het verder zal lopen met Emily en welke keuzes ze zal maken, zal nog even geduld moeten hebben. Het derde seizoen van Emily in Paris wordt namelijk een vroeg kerstcadeautje op woensdag 21 december 2022. Daarna volgt minstens nog een vierde seizoen van de populaire reeks.

Bekijk hier de eerste teaser van Emily in Paris seizoen 3:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...