Netflix Tudum maakt line-up bekend: Dit kan je verwachten

Binnen exact tien dagen, op 24 september, is het opnieuw tijd voor Netflix Tudum. Dat is een jaarlijks virtueel fanevenement waarbij Netflix heel wat nieuws dropt over hun series en films. Tijdens dat evenement zijn veel bekende acteurs, actrices en presentators te zien. Zij maken de fans wegwijs door het aanbod en vertellen hen wat ze kunnen verwachten. Als we de trailer van Tudum mogen geloven, dan hebben ze dit jaar heel wat in petto.

Net zoals vorig jaar is Netflix dit jaar terug met hun grote Tudum-evenement. Op 24 september zullen kijkers heel wat nieuws krijgen over het toekomstige aanbod van de streamingdienst. Daarnaast zullen we ook heel wat nieuwe beelden, interviews, bloopers … te zien krijgen. Dit jaar is er ook een extra dimensie aan toegevoegd, want voor het eerst zal het evenement ook apart focussen op Aziatische projecten.

Netflix Tudum

Voor ons start het grote evenement op 24 september om 4 uur ’s ochtends. Dan krijgen we de eerste nieuwtjes uit het Koreaanse Netflix-landschap aan de hand van een eerste wervelende show. Die show zal onder andere worden gepresenteerd door Choi Min-ho van K-popgroep SHINee en Squid Game-acteur Lee Jung-jae.

Vanaf half 8 gaat de wereldreis dan weer verder richting India. Daar worden de projecten uit India uitgebreid voorgesteld. Vanaf 19 uur begint tot slot de show met zowel Europese als Amerikaanse projecten. Die show zal wat langer duren en kent ook een hele resem aan bekende presentatoren, waaronder acteurs uit Stranger Things, Never Have I Ever, The Witcher, Bridgerton, enzovoort.

Line-up

Ook dit jaar zal het grote evenement heel wat nieuwe trailers, releasedatums, bloopers en interviews op de wereld loslaten. Welke reeks of film wanneer aan het bod zal komen, is nog niet bekend. Maar wat wel zeker is, is dat we na 24 september weer heel wat info te verwerken zullen krijgen.

Bij de series zal het belangrijkste nieuws van onder andere The Crown en You komen. Beide series hebben al een nieuw seizoen opgenomen en kunnen ons misschien al een releasedatum voorschotelen. Daarnaast kunnen we zonder twijfel ook nieuwe (of eerste) beelden verwachten van The Witcher, Bridgerton, Heartstopper, Emily in Paris, Outer Banks en Shadow and Bone.

Bij series als Stranger Things en The Umbrella Academy gaat het waarschijnlijk over bloopers of beelden van het afgelopen seizoen. Op vlak van films gaat alle aandacht dan weer naar Enola Holmes 2 -waarvan we een releasedatum kunnen verwachten- Extraction 2, Glass Onion: A Knives Mystery en nog veel meer.

Bekijk hier de trailer van Netflix Tudum 2022:

Nog niet volledig voorbereid? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...