Netflix kondigt vierde en laatste seizoen ‘The Umbrella Academy’ aan

Het is eindelijk zover. Netflix heeft zojuist de komst van het vierde seizoen van The Umbrella Academy aangekondigd. Dat deed het via een korte boodschap op Twitter. Daarbij vertelde de streamingdienst ook wel meteen dat het vierde het laatste zal worden.

Er komt een vierde (en laatste) seizoen van The Umbrella Academy. Dat heeft Netflix zonet bekendgemaakt. De reeks is een van de populairste series op de streamingdienst en kon de voorbije jaren op heel wat lof rekenen. Het laatste seizoen dateert uit juni dit jaar, wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

The Umbrella Academy

In 2019 trakteerde Netflix ons op een nieuwe mysterieuze serie, The Umbrella Academy. Een jaar later volgde meteen het tweede seizoen en dit jaar verscheen er zelfs een derde. De serie volgt een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy door een miljardair worden geadopteerd en opgeleid tot superhelden. Samen proberen ze een apocalyps te vermijden, terwijl ze ook nog steeds met elkaar moeten leren omgaan.

Aan het einde van vorig seizoen was te zien hoe de leden van de Umbrella Academy erachter kwamen dat ze niet meer waren dan enkele pionnen in een groot opgezet spel. Als gevolg daarvan verloren ze ook al hun magische krachten.

Seizoen 4

Maar het vervolg op dat verhaal kunnen we dus verwachten in het vierde seizoen. Hoewel kijkers na het einde van seizoen 3 wel dachten dat er nog een zou komen, is een officiële bevestiging altijd welkom. “Familiebijeenkomst, Brellies. We gaan op een vierde en laatste avontuur”, schreef het account van The Umbrella Academy op Twitter vandaag.

Wanneer de opnames voor dat seizoen beginnen en wanneer het op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat het laatste seizoen alles tot een climax zal brengen en dat de kijkers eindelijk zullen zien wat de echte bedoelingen van Sir Reginald zijn.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...