‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix naar het derde seizoen van The Umbrella Academy kijken. Die serie is al sinds zijn eerste seizoen in 2019 een gigantisch succes. In de nieuwe afleveringen zien we hoe de leden van The Umbrella Academy het moeten opnemen tegen de Sparrow Academy.

Na twee jaar is het zover, vanaf vandaag kan je eindelijk naar het derde seizoen van The Umbrella Academy kijken. In dat nieuwe seizoen maken de kijkers kennis met de kugelblitz, een soort zwart gat, en een parallel universum.

The Umbrella Academy

In 2020 trakteerde de streamingdienst het publiek op het tweede seizoen van The Umbrella Academy en nu, ongeveer twee jaar later, is het derde er. De serie volgt een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy door een miljardair worden geadopteerd en opgeleid tot superhelden. Samen proberen ze een apocalyps te vermijden, terwijl ze ook nog steeds met elkaar moeten leren omgaan.

Op het einde van het vorige seizoen was te zien hoe de leden van de Umbrella Academy na een lange strijd tegen elkaar, de apocalyps en zichzelf terug aankwamen op de academie. Daar bleek alles ingenomen te zijn door de Sparrows, waarvan we Ben (Sparrow #2) al kenden. Het nieuwe seizoen zal dus zonder twijfel een strijd worden tussen de Umbrella Academy en de Sparrow Academy. Al is niet alles wat het lijkt, want er komt zelfs een parallel universum aan te pas.

Cast

De volledige cast, waaronder Aidan Gallagher (Number Five), Tom Hopper (Luther), Elliot Page (Viktor), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus) en Justin H. Min (Ben) is terug te zien. 

Daarnaast doet ook acteur Javon Walton (Ashtray in Euphoria) zijn intrede. En ook in de Sparrow Academy zien we een aantal nieuwe gezichten.

Bekijk de trailer van The Umbrella Academy seizoen 3 hier:

https://www.youtube.com/watch?v=CmPa47XelHU
Meer
Lees meer...