Javon Walton (Ashtray uit ‘Euphoria’) krijgt rol in derde seizoen ‘Umbrella Academy’

De verhaallijn van Ashtray in Euphoria mag er dan wel (vermoedelijk) op zitten. Dat betekent niet dat acteur Javon Walton stil gaat zitten. De 15-jarige acteur zal namelijk te zien zijn in het derde seizoen van Umbrella Academy, dat vermoedelijk later dit jaar zal verschijnen.

Javon Walton, die we kennen als Ashtray uit Euphoria, zal binnenkort te zien zijn in het derde seizoen van Umbrella Academy op Netflix. De streamingdienst bevestigde namelijk eindelijk dat de jonge acteur de cast zal vervoegen. Welke rol Walton zal spelen, is nog niet bekend.

Javon Walton

In januari liet Javon Walton vallen dat hij te zien zou zijn in het derde seizoen van Umbrella Academy. Op dat moment werd het nieuws nog niet bevestigd door de makers van de reeks of Netflix. Maar nu komt de streamingdienst dan toch met de officiële bevestiging.

“Ik hoorde een gerucht …. dat Javon Walton de cast van het derde seizoen van Umbrella Academy zou vervoegen en ik ben verheugd om te bevestigen dat dat waar is”, stond te lezen op het Twitteraccount van Netflix. Bij de tweet deelde de streamingdienst ook een foto van Walton. Het gaat daarbij om een gewone foto waarbij we dus nog niets kunnen afleiden over de rol die hij zal spelen in Umbrella Academy. Javon en Netflix wisten het nieuws lang geheim te houden want de opnames van het derde seizoen werden al in augustus 2021 afgerond.

Bekijk hier de tweet waarmee Netflix het nieuws bevestigde:

Umbrella Academy seizoen 3

Op het einde van het tweede seizoen was te zien hoe de leden van de Umbrella Academy na een lange tocht en strijd tegen elkaar, de apocalyps en zichzelf terug aankwamen op de academie. Daar bleek alles ingenomen te zijn door de Sparrows, waarvan we Ben (Sparrow #2) al kenden. Het nieuwe seizoen zal dus zonder twijfel een strijd worden tussen de Umbrella Academy en de Sparrow Academy

In januari kregen we de leden van die Sparrow Academy al (deels) te zien. Die nieuwe groep, waar Ben nu ook lid van is, zal het Luther, Diego, Allison, Klaus, Number Five en Vanya niet makkelijk maken in het volgende seizoen. De verhuis van Ben naar de Sparrows zal van hem een volledig andere persoon maken, want hij zal er alles aan willen doen om de leider te worden. 

Enkele dagen geleden deelde Netflix ook nog nieuwe promofoto’s voor het derde seizoen van Umbrella Academy. Daarop zijn de leden van de Umbrella Academy te zien. We zien ze langs hun achterzijde met kapotte paraplu’s. Dat voorspelt alvast niet veel goeds.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...