‘The Umbrella Academy’ seizoen 3: Netflix deelt eerste kijk op ‘The Sparrow Academy’

Het nieuwe jaar brengt ook heel wat nieuwe seizoenen van populaire Netflixseries. Naast Stranger Things krijgt ook The Umbrella Academy een release in 2022. Die laatste deelde nu een eerste kijk op het nieuwe, derde, seizoen. In de vorm van een poster, liet Netflix het eerste nieuws los op het publiek.

In 2020 trakteerde de streamingdienst het publiek op het tweede seizoen van The Umbrella Academy en nu, ongeveer twee jaar later, zal het derde volgen. De serie volgt een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy door een miljardair worden geadopteerd en opgeleid tot superhelden. Samen proberen ze een apocalyps te vermijden, terwijl ze ook nog steeds met elkaar moeten leren omgaan.

The Sparrow Academy

Op het einde van het vorige seizoen was te zien hoe de leden van de Umbrella Academy na een lange tocht en strijd tegen elkaar, de apocalyps en zichzelf terug aankwamen op de academie. Daar bleek alles ingenomen te zijn door de Sparrows, waarvan we Ben (Sparrow #2) al kenden. Het nieuwe seizoen zal dus zonder twijfel een strijd worden tussen de Umbrella Academy en de Sparrow Academy

Het is van die laatste ‘academie’ dat Netflix nu voor het eerst een beeld deelde. Op een nieuwe poster zijn de leden van de Sparrow Academy (half) te zien. Die nieuwe groep, waar Ben nu ook lid van is, zal het Luther, Diego, Allison, Klaus, Number Five en Vanya niet makkelijk maken in het volgende seizoen. De verhuis van Ben naar de Sparrows zal van hem een volledig andere persoon maken, want hij zal er alles aan willen doen om de leider te worden. 

Cast

Wanneer het derde seizoen precies uitkomt, is nog altijd niet bekend. Wat we wel al weten, is dat de volledige cast, waaronder Aidan Gallagher (Number Five), Tom Hopper (Luther), Elliot Page (Vanya), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus) en Justin H. Min (Ben) terug te zien zal zijn. 

Daarnaast maken natuurlijk ook de Sparrows hun opwachting. Sparrow #1 (Marcus) zal gespeeld worden door Justin Cornwell, Sparrow #2 is Ben, de rol van Sparrow #3 (Fei) wordt ingevuld door Britne Oldford, die van Sparrow #4 (Alphonso) door Jake Epstein, Sparrow #5 (Sloane) is voor Genesis Rodriguez en tot slot wordt Sparrow #6 (Jayme) gespeeld door actrice Cazzie David.

Bekijk de nieuwe visuals hieronder:

Zoek je iets om de wachttijd mee door te komen? Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...