Elliot Page’s personage in ‘The Umbrella Academy’ heet vanaf nu Viktor Hargreeves

Deze zomer komt het derde seizoen van The Umbrella Academy uit op Netflix en dat zal een aantal veranderingen met zich meebrengen. Acteur Elliot Page maakte gisteren namelijk bekend dat zijn personage ook transgender is, en vanaf nu Viktor Hargreeves heet. Ook Netflix bevestigde dat nieuws gisteren op een aantal sociale media.

Op 22 juni 2022 is het tijd voor het derde seizoen van The Umbrella Academy. Naast de verhaallijn van de Sparrow Academy lijkt er nog een tweede belangrijk verhaal bij te komen. Het personage van acteur Elliot Page zal in het nieuwe seizoen namelijk “uit de kast komen als transgender”. Dat meldde Netflix zelf. Vanaf nu spreken we dus over Viktor Hargreeves.

Viktor

In 2020 werd bekendgemaakt dat Elliot Page zijn rol in The Umbrella Academy zou voortzetten. Op dat moment liet Netflix weten niet van plan te zijn het gender van het personage te veranderen, maar daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen. Op sociale media laat Page weten dat zijn personage nu Viktor Hargreeves heet. Dat deed hij met een foto uit het derde seizoen.

Een tijdje later bevestigde Netflix dat nieuws op verschillende kanalen. Op het algemene account schreef de streamingdienst: “Welkom in de familie, Viktor. We zijn blij dat je er bent.” Page’s personage zou zelfs als transgender uit de kast komen in het nieuwe seizoen, dat meldt de website A.V. Club.

Elliot Page

Acteur Elliot Page kwam in 2020 zelf naar buiten als transgender. Nadien veranderde Netflix zijn naam meteen in de credits van o.a. The Umbrella Academy en Inception. Kort nadien liet Netflix weten niet van plan te zijn de acteur te vervangen of zijn rol in The Umbrella Academy aan te passen. Maar daar lijkt nu dus verandering in te komen. Hoe Netflix het verhaal precies zal aanpakken, valt nog af te wachten, maar één ding is zeker: op 22 juni 2022 maken we kennis met Viktor Hargreeves.

Bekijk de posts hier:

Kan je niet wachten op The Umbrella Academy? Bekijk in de tussentijd onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...