‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 onthult eerste teaser en releasedatum

Nadat Netflix begin dit jaar de fans een beetje teasede met een paar posters van het derde, aankomende seizoen van The Umbrella Academy, krijgen we nu eindelijk enkele eerste beelden te zien. Zo zien weer we wat bekende gezichten, maar maken we ook kennis met de nieuwe tegenhangers van de broers en zussen: de Sparrow Academy. We weten nu ook dat we het nieuwe seizoen van de Netflixreeks op 22 juni 2022 op de streamingdienst mogen verwachten.

Netflix onthulde onlangs de allereerste beelden van het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Dat nieuwe en derde seizoen zal op 22 juni in première gaan op Netflix, kondigde showrunner Steve Blackman gisteren aan. Die beelden tonen hoe de broers en zussen van de Umbrella Academy face-to-face komen te staan met hun nieuwe tegenhangers, de Sparrow Academy. Eén van die Sparrows is wel een bekende: Ben (oftewel Sparrow #2).

Seizoen 3

The Umbrella Academy is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Gerard Way, dat werd geïllustreerd door Gabriel Bá. De serie vertelt het verhaal van een groep broers en zussen met bovennatuurlijke gaven die zonder waarschuwing over de hele wereld werden geboren. Samengebracht door hun vader in de Umbrella Academy, gebruiken ze hun krachten om over de hele wereld én in verschillende tijdsperiodes te vechten tegen het kwaad.

Na terug te gaan in de tijd naar 1963 en de wereld te redden aan het einde van seizoen 2, zal het nieuwe seizoen verder gaan waar we de Hargreeves broers en zussen voor het laatst zagen. In een veranderde tijdlijn creëerde Reginald dus de Sparrow Academy, een stijlvolle en slimme groep superhelden die de Umbrella Academy weerspiegelt. Na een gewelddadige confrontatie moeten de twee groepen leren samen te werken en om een nieuwe entiteit te verslaan die alles dreigt te vernietigen. “Zullen ze een weg terug vinden naar hun pre-apocalyptische leven? Of staat deze nieuwe wereld op het punt om meer te onthullen dan alleen een hik in de tijdlijn?”, zijn de centrale vragen doorheen het nieuwe seizoen.

Cast

We zien Elliot Page terug als Vanya, Tom Hopper als Luther, David Castañeda als Diego, Emmy Raver-Lampan als Allison, Robert Sheehan als Klaus, Aidan Gallagher als Number Five, Justin H. Min als Ben, Colm Feore als Reginald en Ritu Arya als Lila. De leden van de Sparrows zijn Justin Cornwell als Marcus, Britne Oldford als Fei, Jake Epstein als Alphonso, Genesis Rodriguez als Sloane en Cazzie David als Jayme.

Daarnaast zullen we ook acteur Javon Walton in het nieuwe seizoen van de populaire reeks te zien krijgen, hem kennen we het beste als Ashtray uit Euphoria. Welke rol hij zal spelen is echter nog steeds onbekend.

De serie wordt geproducet door regisseur Jeff F. King in samenwerking met Keith Goldberg, Mike Richardson, Steve Wakefield en Jeremy Webb. Gerard Way en Gabriel Bá functioneren als co-uitvoerende producers. Het derde seizoen, dat op 22 juni uitkomt, zal opnieuw 10 afleveringen van een uur omvatten.

Bekijk hieronder de allereerste teaser voor het derde seizoen van The Umbrella Academy:

Het derde seizoen van The Umbrella Academy verschijnt op 22 juni 2022. Ondertussen iets anders zien? Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...