‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer voor het derde seizoen van The Umbrella Academy op de wereld losgelaten. Het seizoen verschijnt op woensdag 22 juni op de streamingdienst en belooft opnieuw spannend te worden. Zo zal de Umbrella Academy het moeten opnemen tegen een andere Academy, de Sparrow Academy.

The Umbrella Academy komt op woensdag 22 juni terug met het derde seizoen. Netflix heeft daarom nu, net iets meer dan een maand voor de release, de officiële trailer voor dat seizoen vrijgegeven.

The Umbrella Academy seizoen 3

In de trailer krijgen we te zien hoe de leden van de Umbrella Academy terechtkomen in een soort parallel universum waar de Sparrow Academy te vinden is. Het is al meteen duidelijk dat ook zij heel krachtig zijn en dus een geduchte tegenstander vormen voor de Umbrella Academy. Maar Viktor maakt zich geen zorgen: “Jullie team is goed, maar ik denk niet dat jullie beter zijn dan ons. Ik heb de wereld twee keer beëindigd en jullie? Jullie zijn gewoon vlees in spandex.” Daarnaast maken we in de trailer ook al kennis met de zogenaamde kugelblitz, een soort zwart gat dat het hele universum kan opslorpen.

Het personage van Elliot Page, Number Seven, kreeg voor het derde seizoen ook een nieuwe naam. Hij gaat vanaf nu door het leven als Viktor Hargreeves. En we krijgen hem in de trailer dan ook voor het eerst in die gedaante te zien. Daarnaast krijgen we ook al een eerste blik op het personage van Javon Walton (Ashtray uit Euphoria). Hij vervoegt de cast in het derde seizoen.

Bekijk hier die officiële trailer voor het derde seizoen van The Umbrella Academy:

Het derde seizoen van The Umbrella Academy verschijnt op woensdag 22 juni op Netflix. Zoek je in tussentijd nog iets om te kijken? Dan is hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...