‘The Umbrella Academy’: Deze songs hoor je in seizoen 3

Het derde seizoen van The Umbrella Academy staat sinds deze week op Netflix. Die serie is al sinds zijn eerste seizoen in 2019 een gigantisch succes. In de nieuwe afleveringen zien we hoe de leden van The Umbrella Academy het moeten opnemen tegen de Sparrow Academy. Maar daarnaast horen we ook weer heel wat goede songs.

Na twee jaar is het zover, vanaf vandaag kan je eindelijk naar het derde seizoen van The Umbrella Academy kijken. In dat nieuwe seizoen maken de kijkers kennis met de kugelblitz, een soort zwart gat, een parallel universum én natuurlijk heel wat hits.

The Umbrella Academy

In 2020 trakteerde de streamingdienst het publiek op het tweede seizoen van The Umbrella Academy en nu, ongeveer twee jaar later, is het derde er. De serie volgt een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy door een miljardair worden geadopteerd en opgeleid tot superhelden. Samen proberen ze een apocalyps te vermijden, terwijl ze ook nog steeds met elkaar moeten leren omgaan.

Op het einde van het vorige seizoen was te zien hoe de leden van de Umbrella Academy na een lange strijd tegen elkaar, de apocalyps en zichzelf terug aankwamen op de academie. Daar maakten ze kennis met de Sparrow Academy.

Afspeellijst

In het derde seizoen staat dus vooral de strijd tegen de Sparrow Academy centraal. En daar hoort natuurlijk een uitgebreide en bijpassende afspeellijst bij. De serie staat er namelijk al sinds het begin om gekend om bekende songs naar een nieuw niveau te tillen door ze slim te gebruiken. En dat is ook dit seizoen natuurlijk het geval.

Beluister de volledige The Umbrella Academy 3 afspeellijst hier:

Meer
Lees meer...