Netflix online fanevent ‘TUDUM’ keert terug in september

TUDUM, het wereldwijde virtuele fanevenement van Netflix, keert terug! Dat event werd vorig jaar door meer dan 25 miljoen Netflixfans in 184 landen over de hele wereld bekeken. Op zaterdag 24 september 2022 opent Netflix opnieuw het virtuele podium om fans een spannende dag boordevol exclusief Netflixnieuws en previews van onze favoriete series en films aan te bieden.

Op TUDUM kijk je 24 uur lang live mee naar exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en first looks, maar ook naar interviews met de grootste sterren en makers van Netflix. Het gratis virtuele evenement is een ode aan Netflixfans en biedt primeurs van meer dan 100 geliefde series, films en specials van over de hele wereld. TUDUM is vanaf zaterdag 24 september 2022 opnieuw live te volgen in vier continenten. Deze keer neemt het event de fans mee op een meeslepende reis rond de wereld.

Planning

Het event wordt namelijk om 4 uur Belgische afgetrapt met een wervelende show uit Korea. Om 7.30 uur onze tijd krijgen we een sneak peek van content uit India. Om 19 uur volgt nieuws over Amerikaanse en Europese films en series. Daarbij krijgen we ook nog een preview van nieuwe content uit Latijns-Amerika te zien. TUDUM sluit af om 6 uur ’s ochtends onze tijd op 25 september met een uniek inkijkje op het entertainment uit Japan. Het belooft dus een spannende 24 uur te worden!

Het virtuele evenement is gratis live te volgen via de YouTube-kanalen van Netflix in een aantal verschillende talen. Meer informatie en het laatste nieuws kan je terugvinden op de officiële fansite van Netflix. Om welke series en films het zal gaan en welke Netflixsterren en -makers we zullen zien, weten we pas begin september.

Bekijk hieronder de aankondiging van Netflix over TUDUM 2022:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...