‘Enola Holmes 2’ krijgt releasedatum én eerste foto’s

Binnenkort verschijnt het vervolg van Enola Holmes op Netflix. Daarin zullen we opnieuw Enola, de zus van Sherlock Holmes, volgen. Net zoals in de eerste film zal Millie Bobby Brown opnieuw in de huid kruipen van Enola Holmes. Henry Cavill keert terug als Sherlock.

De tweede film over Enola Holmes, die de niet al te originele titel Enola Holmes 2 kreeg, verschijnt op vrijdag 4 november op Netflix. In die film zullen we Enola Holmes (Millie Bobby Brown) volgen tijdens haar eerste officiële zaak.

Enola Holmes 2

Vanaf november kunnen we opnieuw kijken naar Millie Bobby Brown als Enola Holmes. Dan verschijnt de tweede film over de zus van Sherlock Holmes. In de eerste film kregen we te zien hoe Enola uit de schaduw van haar bekende broer probeerde te treden en nu zien we haar voor het eerst aan het werk als huurdetective.

In Enola Holmes 2 krijgt Enola (Millie Bobby Brown) haar eerste officiële zaak: een vermist meisje terugvinden. Maar al snel wordt duidelijk dat er veel meer aan de hand is, waardoor Enola ook de hulp van haar vrienden en haar broer Sherlock (Henry Cavill) moet inschakelen.

Naast Millie Bobby Brown en Henry Cavill zullen we ook Louis Partridge (Tewkesbury), Susan Wokoma (Edith), Adeel Akhtar (Lestrade) en Helena Bonham Carter (Eudoria Holmes) terugzien in Enola Holmes 2. De regie van de film is opnieuw in handen van Harry Bradbeer, die ook de eerste film van Enola Holmes regisseerde. Eerder was hij ook al verantwoordelijk voor afleveringen van de series Fleabag en Killing Eve.

Bekijk hier de eerste foto’s van Enola Holmes 2:

Enola Holmes 2
Netflix
Enola Holmes 2
Netflix
Enola Holmes 2
Netflix
Enola Holmes 2
Netflix
Meer
Lees meer...