‘Enola Holmes’ met Millie Bobby Brown als zus van Sherlock krijgt officiële trailer

Netflix komt binnenkort met de film Enola Holmes. Die film gaat over Enola, de zus van Sherlock Holmes en haar avonturen. De rol van Enola Holmes zal gespeeld worden door Milly Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things) en Henry Cavill (Superman in Man of Steel en Batman v. Superman: Dawn of Justice) zal in de huid kruipen van Sherlock Holmes.

We wisten al dat Enola Holmes in september te vinden zou zijn in de catalogus van Netflix. Maar nu is er ook een echte datum. De film verschijnt op woensdag 23 september op de streamingdienst. En we krijgen in een trailer nu ook meer te zien over het verhaal van de film.

Enola Holmes

We hadden al enkele foto’s gezien van de verschillende personages uit te film, maar nu is er ook bewegend beeld. In de trailer zien we de jonge Enola Holmes (Millie Bobby Brown). Ze is echt echt moederskindje en spendeert al haar tijd samen met haar mama (Helena Bonham-Carter). Maar op een dag verdwijnt haar moeder en moet ze de hulp inschakelen van haar broers Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft Holmes (Sam Claflin).

De zaak van de vermiste mama Holmes brengt uiteindelijk een groter mysterie aan het licht waarop het drietal een antwoord probeert te vinden.

Bekijk hier de trailer voor de Netflixfilm Enola Holmes:

Rechtszaak

De film is nog niet uit, maar toch is de film Enola Holmes al het onderwerp van een rechtszaak. De nabestaanden van Sir Arthur Conan Doyle hebben nu al een proces aangespannen tegen de film. Daarbij richten ze zich specifiek tot Netflix, producent Legendary en de publisher, schrijver en regisseur achter de film. Ook de auteur van The Enola Holmes Mysteries, de boekenreeks waarop de film gebaseerd is, wordt door de familie aangeklaagd.

Alle verhalen van Sherlock Holmes zijn publiek domein, maar de laatste tien zijn dat niet. Volgens de familie van Sir Arthur Conan Doyle zijn het net die verhalen waarop de film gebaseerd is, en daarom zijn ze van mening dat het hierbij gaat om een schending van de auteursrechten.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...